Bråket om Archie – nya uppgifter om familjedramat i kungafamiljen

prins harry meghan markle

Ny avslöjas ytterligare en slitning mellan William och Harry. Storebrodern var nämligen inte nöjd med hur hovet rapporterade att lille Archie var född.

Den 6 maj 2019, klockan 05.26, välkomnade Meghan och Harry sonen Archie till världen. Men det var inte förrän de nyblivna föräldrarna, och Meghans mamma Doria, var på väg hem som slottet meddelade att Archie var född.

Meghan och Prins Harry ville hålla förlossningen hemlig

I Robert Laceys nya bok, Band of Brothers, var Meghans och Harrys önskan att försena nyheten för att säkerställa en privat förlossning. Någonting som prins William var upprörd över.

prins harry meghan markle archie

Namnet Archewell är inspirerat av grekiska Arche, precis som namnet Archie.

MEGA

Enligt författaren verkade prins William tycka att den privata förlossningen var en "Prima donna"-manöver. Det påstås att prins William inte hade någon förståelse eller respekt för Meghans vilja att hålla födseln privat.

Prins William var ytterst upprörd

Tydligen var William så upprörd över händelsen att han och Kate väntade i hela åtta dagar innan de besökte Sussex-paret och Archie.

När de väl åkte till Harry och Meghan, för att möta den nyfödda babyn, tog de inte ens med Archies kusiner, prins George, prins Louis och prinsessan Charlotte.

prins william hertiginnan kate

Hertiginnan Kate och prins William.

©2018 i-Images / Pool / IBL

Det hela var en chockerande kontrast till hur drottningen, prins Philip och Camilla Parker Bowles uppträdde efter den kungliga födseln. De åkte för att besöka Archie efter bara några timmar att träffa Archie, enligt boken Band of Brothers.

Foto: TT