Brevet som varnade för Meghans mörka sida

Brevet som varnade för Meghans mörka sida
Hertiginnan Meghan pekas ut som hjärnan bakom att prins Harry ska skära banden till det brittiska kungahuset. Beskedet kom ett och ett halvt år efter att Meghan halvbror Thomas Markle junior skrev ett brev till Harry – i vilket han avrådde Harry från att gifta sig med henne.
Annons

Meghan, hertiginnan av Sussex, är kanske hela Storbritanniens mest kontroversiella kvinna just nu. Hon och maken prins Harry har meddelat att man tänker göra sig fria från det brittiska kungahuset och därmed avstå från apanage och alla kungliga uppdrag.

Annons

Men det är inte bara Meghans relation med sin ingifta familj som skapat rubriker. Hennes pågående konflikt med sin pappa Thomas Markle har blivit en skandalsåpa som utspelat sig i de engelska tabloiderna.

Brevet som varnade för Meghan

Meghan Markles halvbror Thomas Markle Jr. skrev ett brev till prins Harry.

Annons

I maj 2018 lyckades magasinet InTouch få tag på ett brev undertecknat av Thomas Markle junior, Meghans halvbror. Brevet riktade sig direkt till prins Harry.

“Allt eftersom ert bröllop kommer närmare, så är det uppenbart att detta är det största misstaget i kungahusets historia. Meghan Markle är inte rätt kvinna för dig. Hon är en luttrad, ytlig, svekfull kvinna som kommer att dra skam över dig och kungafamiljens arv”, skrev Markle junior.

“Jag förstår inte varför du inte kan se den riktiga Meghan när hela världen kan det.”

Pappans hämnd

Pappa Thomas Markle fick problem med hälsan och kom inte på Meghans och prins Harrys bröllop. Enligt Markle junior är pappan upprörd över att ha “blivit utnyttjad” av dottern, som sedan “glömde bort honom”. Halvbrodern hävdar att Meghans skådespelarkarriär genomfördes med hjälp av pappans pengar.

Markle junior var också upprörd över att han själv inte blev inbjuden till bröllopet.

Annons

“Hon bjuder inte in sin egen familj och bjuder istället in främlingar. Vem gör så?”

Thomas Markle senior skapade själv skandal när han lät Daily Mail publicera ett brev som han påstod sig ha fått från Meghan.

”Om du älskar mig, som du säger i tidningarna att du gör, snälla sluta. Snälla, låt oss leva våra liv i fred. Snälla sluta ljuga, snälla sluta orsakade så mycket smärta, snälla sluta exploatera min relation till min man…”, skrev Meghan i brevet.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Brevet som varnade för Meghans mörka sida”

 1. allegra skriver: 15 januari, 2020

  Samtidigt talar furstinnan Charlene i Monaco ut i sydafrikanska tidningen Huisgenoot om sin stora hemlängtan i en stor intervju gjord i furstepalatset.


 2. Susanne Blomgren skriver: 16 januari, 2020

  Bubbelrosa håller med dig till 100 % Nu har hon verkligen lyckats att splittra på Harrys släktingar, hoppas nu att detta slår tillbaka på Megan till slut.


  1. Bea skriver: 22 januari, 2020

   Susanne Blomgren,
   Och vad hoppas du nu i din ondskefulla kommentar skall hända med Meghan?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar