Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Brittiska kungafamiljens händelserika sommar – Kate Middleton berättar

17 jul, 2022, 06:00 
Så blir brittiska kungafamiljsbarnens sommarlov.
Sommaren är här och de brittiska kungafamiljsbarnen har mycket tid för sina hobbys!
Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Det är dags för en paus från skolan för lite välförtjänt sommarlov. Det uppskattar säkerligen hertiginna Kate Middleton och prins Williams tre barn, prins George, 8, prinsessan Charlotte, 7, och prins Louis, 4. Det betyder ju trots allt att barnen har tid att kunna ägna sig åt sina fritidsintressen- och hobbys.

Musikintresset finns hos barnen

Under juni kunde Kate Middleton berätta att ett musikintresse finns hos både äldsta prinsen och prinsessan, enligt People. Hon delade att prinsessan Charlotte tar pianolektioner medans prins George gärna lägger sin fritid på att lära sig spela el-gitarr.

Yngsta prinsen, Louis, ger föräldrarna en utmaning - supersnabb

Det verkar som att det finns mycket energi hos yngsta prinsen, Louis. Under förra året delade föräldrarna en bild på prinsen och hans häftiga gå-cykel.

Annons

– Louis har blivit så stor nu - han är väldigt snabb på att springa. Han är på sin lilla skoter ofta. Mycket snabb, jag hinner knappt med! säger mamma hertiginna Kate Middleton i en intervju enligt People.

En fritid som balanseras med sysslor

Även om kungafamiljsbarnen är på semester så betyder det inte att allt är en dans på rosor utan sysslor. Prins William och Kate Middleton har tidigare berättat att barnen har hjälpt till på en bondgård under sina skollov.

Det är alltså troligtvis en salig blandning av aktiviteter under barnens sommarlov, precis som det ska vara!

Foto: TT

Annons