Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Brittiska kungahuset visar upp unika bilder på nätet

27 jul, 2010, 10:59 
Agneta Nisbeth
Annons

På Brittiska kungahusets Flickr-sajt kan man se unika bilder.
På Brittiska kungahusets Flickr-sajt kan man se unika bilder.

Drottning Victoria och prins Albert.
Drottning Victoria och prins Albert.

Det brittiska kungahuset har skapat sig ett ett konto på Flickr, det vill säga de lägger nu upp sina foton på internet. Flera av bilderna är helt unika.

Från förra veckan har det brittiska kungahuset skapat sig ett eget konto på Flickr, en internetsajt som gör att man kan visa upp sina fotoallbum för alla som vill titta – över hela världen. Här kan man bland annat beskåda gamla och många gånger unika bilder på allt från drottning Victoria och hennes prins Albert till ett fantastiskt foto på vår sångfågel Jenny Lind, bara för att nämna några exempel.

Naturligtvis finns här också helt nya bilder på drottning Elizabeth och andra medlemmar av kungafamiljen ute på olika evenemang. De senaste i skrivande stund kommer från deras semester ombord på kryssningsfartyget Hebridean Princess.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Skärmdump Flickr

Annons