Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Broderns attack på Meghan – inför alla

04 nov, 2019, 14:28 
Av
Meghans halvbror Thomas Markle Juniors agerande väcker uppmärksamhet. I en reklamfilm bryter han sig in på ett fiktivt Buckingham Palace för att stjäla drottningens krona. Men det stannar inte där – i filmen porträtteras systern Meghan också som kuppmakare.
Annons
Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Det är New York Posts Page Six som avslöjar Thomas Markle Juniors reklamdeal.

Ölmärket Classic New York Beer har bokat in Meghans halvbror för att spela sig själv i en reklamfilm – som skämtar med brittiska hovet.

Det är i en ölreklam som halvbroderns nya påhopp kommer

I filmen bryter sig brodern in på Buckingham Palace för att stjäla drottningens krona. Han griper tag i kronan men gör sedan en upptäckt: en packa öl från märket som ligger bakom reklamen. Plötsligt dyker en vakt upp – klädd i röd väst och björnskinnshatt – och skriker: “Släpp allt”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Markle Junior släpper då kronan men plockar på sig en öl som han dricker upp innan han flyr.

Broderns hånfulla reklam om systern

I flyktbilen, en Rolls Royce, väntar en Meghan-dubbelgångare spelad av Renee Wood. När Markle Junior kastar sig in i bilen frågar dubbelgångaren om han lyckades stjäla juvelerna.

Annons

Han svarar att han lyckades stjäla något ännu bättre – och tar fram ölen.

– Priceless, svarar Meghan-kopian.

Markle har tidigare väckt uppmärksamhet för sina Meghan-attacker. Förra året kallade han systern för “falsk”.

Men nu hoppas han genom reklamen kunna återknyta banden med systern.

Broderns desperata ord för att bli vän med Meghan

– Det skulle vara fantastiskt att ses och ta en öl. Trots allt sa hon ju i reklamen att ölen var “priceless”, säger han enligt New York Post.

Han fortsätter:

– Jag tror ingen kommer bli upprörd över filmen. Det kommer inte göra någon förbannad. Den är lite komisk. Det var hela poängen.

 

Annons