Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bröllop för Halle Berry redan i sommar

13 jan, 2012, 08:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Hollywoodstjärnan Hally Berry hade lovat sig själv att inte gifta sig en tredje gång, men nu är hon på väg mot altaret i alla fall.

Halle Berrys pojkvän sedan drygt ett år tillbaka, Olivier Martinez, 46 år, friade nyligen och fick ett ja! 45- åriga Halle bär nu en en diamantbeströdd ring med en stor exklusiv emerald som hon fått av pojkvännen, tillika medspelaren i filmen Dark Tide.

Hon är så lycklig berättar en nära väninna som också avslöjar att Halle Berry till och med längtar efter ytterligare ett barn. Och gissa om Halle Berrys och hennes förre make, Gabriel Aubrys dotter Nahla skulle bli lycklig!

Tredje gången gillt

För Halle Berrys del blir det tredje gången gillt, men Olivier Martinez har aldrig tidigare varit gift. Även om det var väldigt nära då han var sambo med sångerskan Kylie Minogue. De höll ihop i fyra år och under en mycket jobbig tid då Kylie behandlades för bröstcancer.

Bröllopet mellan Halle Berry och Olivier Martinez planeras att stå i sommar och förmodligen kommer paret välja en romantisk plats i Kalifornien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Annons