Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bröllopsdatum ändrat för furst Albert och Charlene

02 aug, 2010, 14:31 
Agneta Nisbeth
Annons

Furst Albert med sin Charlene och syster prinsessan Stephanie.
Furst Albert med sin Charlene och syster prinsessan Stephanie.

Röra Korsets stora bal ägde rum i Monaco i helgen, men vi vi också reda på att bröllopet mellan furst Albert och Charlene är ändrat.

En vals för Albert och Charlene.
En vals för Albert och Charlene.

Det blev naturligtvis inte någon brudvals än, men furst Albert bjöd i alla fall upp sin fästmö och blivande hustru Charlene Wittstock till dans under Röda Korset-balen i Monaco i helgen. Festen som detta år var den 62 i ordningen och furst Albert och hans fästmö Charlene Wittstock fanns givetvis på plats för att att välkomna gästerna tillsammans med prinsessan Stephanie.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ändrar datum

Det blev också precis känt att bröllopsdatum mellan fursten och Charlene nu blivit ändrat till helgen innan, det vill säga till den 2 och 3 juli istället för 5 och 9 juli. Anledningen till ändringen är att ett möte för den Olympiska kommittén var lagt till just den planerade helgen och eftersom de ville resa iväg till Sydafrika på detta möte som ett äkta par blev bröllopet flyttat.

Victoria Silvstedt på scen.
Victoria Silvstedt på scen.

Blonda Victoria

Under festligheterna på välgörenhetstillställningen Red Cross Ball såg vi också den svenska superblondinen Victoria Silvstedt på plats tillsammans med bland andra Tom Jones. Victoria fick också vara den som hjälpte till med prisutdelningen på scen. Däremot sågs inte en skymt av prinsessan Caroline.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons