Bröllopsfesten där ingen ville gå hem...

20 jun, 2010, 11:04 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons
Dansgolvet var tätt av kungligheter.
Dansgolvet var tätt av kungligheter.

 

Kronprinsessan fick sitt sagobröllop.

Vad är väl en dans på slottet? Alldeles, alldeles… alldeles underbar! Och speciellt när Sveriges kronprinsessa Victoria äntligen har bröllopsfest tillsammans med sin nyblivna man prins Daniel, kungligheter och vänner.

Efter en helt fantastisk dag, där till och med vädergudarna på brudparets sida. Kronprinsessparet kunde ta emot folkets jubel efter vigseln, sedan blev det middag och dans på slottet. Och som det dansades, Victoria och Daniel strålade i brudvalsen, där kungaparet, Olle och Ewa Westling följde efter. Sen fortsatte dansgolvet gunga i Vita Havet på slottet fram till på morgontimmarna.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

– Det var en härlig kväll, varm och kärleksfull. En varm och positiv kväll och det bästa var kärleksparet själva, sa  prinsessan Christinas make Tord Magnusson till TT när de lämnade festen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia lämnade slottet fem på morgonen.
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia lämnade slottet fem på morgonen.
Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn festade till halv fyra.
Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn festade till halv fyra.

Fest till sex på morgonen

Efter att har blivit underhållna av Roxette och Carola så lämnade kungen, drottningen och prinsessan Madeleine festen och Stockholms slott klockan fem i morse, skriver Aftonbladet. Innan dess hade de norska kungligheterna, kronprins Haakon, kronprinsessan Mette-Marit, prinsessan Märtha Louise och Ari Behn, tackat för sig och lämnade slottet vid halv fyra-tiden, likaså statsminister Fredrik Reinfeldt med hustrun Filippa.

Annons

Klockan sex i morse fanns gäster fortfarande kvar och vad annat kan man säga att kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick verkligen sitt sagobröllop, från folkets jubel till fantastiska tal och en alldeles, alldeles underbar bal på slottet…

Nu väntar en härlig smekmånad.
Nu väntar en härlig smekmånad.

Smekmånad

Flera av kungligheterna har redan börjat resa hem, men för de som är kvar bjuder kungaparet på en brunch på Drottningholms slott – både för kungligheter och nära släkt.

För Victoria och Daniel väntar nu en härlig smekmånad, livet som man och hustru har bara börjat…

Av Anna Frödell

Foto: Charles Hammarsten, Scanpix

Annons

Missa inte 144-sidigt härligt bröllopsnummer från Svensk Damtidning – ute på tisdag!

Annons