Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bröllopsförberedelserna pågår för fullt...

04 jun, 2013, 12:58 
Agneta Nisbeth
Annons

Det börjar närma sig bröllopsdagen – nu har partytälten kommit på plats utanför Drottningholms slott.

Prinsessan Madeleines och Chris O’Neills bröllop äger som bekant rum på lördag. Nu håller man på att ställa i ordning inför den stora festen ute vid Drottningholm. Stora partytält har rests framför slottet och man har förberett sig mot strömavbrott med ett extra kraftverk:

– Tältet och gästtältet kommer att ha ström vad som än händer. Inget kommer att kunna hända som skulle kunna förstöra middagen, säger Stefano Catenacci, den kungliga hovtraktören som är ansvarig för middagen till Expressen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Blommor finns också på plats, de går alla i olika lila nyanser. Kan dessa ge en hint om färgerna i kyrkan, brudbuketten och på bröllopsklänningen? Enligt Aftonbladet har Madeleine velat ha kungaparets godkännande i de flesta frågorna. Säkert även i planeringen av själva bröllopsfesten.

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine ses här på bilden ovan lämna Stockholms slott i sin bil. Vi ser även att kung Carl Gustaf och drottning Silvia åker iväg tillsammans, precis som prins Carl Philip i sin bil och Sofia Hellqvist i sin bil.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL/Aftonbladet

Annons