”Bröllopsskandalen liknar ingenting annat”

NU GRATIS

Hur många skandaler tål en monarki? Många, om ni frågar mig. Men skandaler kring ett kungligt bröllop är något helt annat och jag tänker då så klart på allt som nu sker i England.

Med bara dagar kvar till det kungliga brittiska bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle är det fullständigt kaos – allt på grund av hennes trassliga familjerelationer.

Först ut var Meghan Markles halvsyster Samantha Markle. I intervjuer vädrade hon privata familjesaker och vädjade om att få komma på det kungliga bröllopet. Även Meghan Markles halvbror Thomas Markle Jr. klev fram och gjorde skandal när han greps av polisen efter att ha hotat sin flickvän Darlene Blount med en pistol mot hennes huvud. När Thomas Markle Jr. greps ska han ha använt sin blivande svåger som försvar:

– Harry har gjort några misstag och har lärt sig från dem. Jag behöver bara få samma chans.

När ingen trodde att det kunde bli värre så gjorde Meghan Markles pappa entré:

Thomas Markle, 73.

Thomas Markle, 73

”För en blivande kunglig brud är det en mardröm av en magnitud som inte ens går att föreställa sig.”

Det började med att bilder publicerades på Thomas Markle på ett internetkafé. Bilderna visade hur Meghan Markles pappa satt och tittade på bilder på sin dotter och prins Harry. Men de visade sig vara iscensatta. Meghan Markles pappa hade helt enkelt fått pengar av paparazzifotografer för att de skulle få fotografera honom.

Stor skandal, så klart. Det skulle vara en mardröm för vilken blivande brud som helst. För en blivande kunglig brud är det en mardröm av en magnitud som inte ens går att föreställa sig.

Läs mer: Meghan förkrossad – nu vill inte hennes pappa komma till bröllopet!

För Meghan Markle är det dessutom en personlig katastrof. Hennes far Thomas Markle har nu meddelat att han inte längre tänker leda sin dotter fram till altaret. Han planerar att inte ens komma på bröllopet. Han hävdar dessutom att han nyligen drabbades av en hjärtattack på grund av allt som hänt.

Meghans dröm om att pappa leder henne fram till altaret krossas och det med bara dagar kvar till bröllopet.

Engelska hovet vädjar om att lämna Meghan Markles anhöriga i fred och även det blivande äkta paret.

Meghan Markle och prins Harry

Snart gifter sig Meghan Markle med prins Harry!

Vi har sett skandaler förr i monarkier i världen. Ingen kan väl glömma kronprinsessan Mette-Marits framlidna far Sven O. Høiby? Gång på gång gjorde han skandaler och lät sig avlönas av fotografer för att de skulle få sina bilder när han exempelvis träffade sina kungliga barnbarn.

Men det som nu sker i England liknar inget annat. Efter de senaste dagarnas skandaler har engelska hovet fått inrätta en krisplan och en av de största frågorna är:

Vem ska leda Meghan Markle fram till altaret nu?

Engelsk tabloidpress skriver spaltmeter efter spaltmeter om bröllopet och intresset kring det som sker på lördag är rekordhögt. Inte bara i England – utan även i resten av världen.

Men om ni frågar mig så tycker jag att vi hade klarat oss bra vid det här kommande kungliga bröllopet utan skandalerna.

Läs mer: Meghan förkrossad – nu vill inte hennes pappa komma till bröllopet!

När Meghan Markle står framme vid altaret på lördag är vi nog många som kommer att dra parallellen till en annan prinsessa:

Diana.

Även där drogs hela hennes familj in i offentligheten. Det här var garanterat det sista prins Harry ville utsätta sin blivande hustru för. En mardröm inför öppen ridå.

Läs mer: Skandalen som skakar Harrys och Meghans bröllopslycka

Läs mer: Exklusiva bilder! Victoria och Daniel på societetsbröllop

Foto Stella pictures