Bryter tystnaden efter omtalade bilden med Victoria!

En detalj i bakgrunden fångade många uppmärksamhet när kronprinsessan Victoria firades.Nu har huvudpersonen själv uttalat sig.

Kronprinsessan Victoria hade ett “mystiskt” sällskap under sin födelsedagsfest. Det fanns nog en del tv-tittare ute i landet som slog på SVT:s sändningar från Victoriakonserten och ställde sig frågan: vem är den där kvinnan i bakgrunden?

Trogna läsare av Svensk Dam vet svaret. Hon var ingen annan än Johanna Duplantis, lillasyster till årets Victoriastipendiat Armand Duplantis. Johanna var där, jämte mamma Helena, för att stötta sin framgångsrike bror – och för att fira Victoria såklart!

Kronprinsessan Victoria – bilden väcker reaktioner

När Armand (eller “Mondo”, som han kallas) la ut en bild från Victoriakonserten dök Johanna återigen upp i bakgrunden. Och nu kände sig 17-åringen själv manad att kommentera. Hon tyckte nämligen att hennes ansiktsuttryck på bilden inte stämde överens med hur hon upplevde kvällen.

“Jag svär, jag var lycklig”, skriver Johanna i en kommentar till bilden.

Armand Duplantis känner oro för systern Johanna

Johanna är precis som sin storebror en väldigt talangfull stavhoppare. Armand har i en intervju med Expressen pratat om Johanna, och oron han känner för henne. Hans egna framgångar leder nämligen till ökad press för Johanna.

– Så är det så klart, många förväntar sig att hon ska vara lika bra som jag var i samma åldersklass. Jag tror att det är en av de svåraste bitarna för henne. Jag vet att hon känner sig pressad för att hon heter Duplantis och att många kommer att jämföra henne med mig, sa Duplantis i intervjun.

– Jag försöker få henne att bortse från det, det gör mina föräldrar också. Men det är tufft för henne. Hur mycket vi än försöker intala henne att hon inte ska tänka på det så finns det hela tiden i hennes bakhuvud.