Busiga Leonore – vi listar alla rymningsförsök

Busiga Leonore – vi listar alla rymningsförsök
Kungafamiljens busfrö är utan tvekan prinsessan Leonore! Vilket evenemang som än står på agendan så lyckas Leonore alltid få folk att skratta. Ett riktigt lyckopiller helt enkelt! Här listar vi alla gånger som hon tröttnat på att sitta still och mycket hellre dansar loss eller försöker smita.
Annons

Prinsessan Madeleines äldsta dotter Leonore har mer än en gång stulit uppmärksamheten från kungliga evenemang när hon dansat loss, råkat trilla eller försökt rymma från mamma och pappa.

Annons

I tidningen Mama bekräftar Madeleine det som många redan har misstänkt genom åren, att Leonore är otroligt lik Madeleine som barn. I intervjun kommer frågan vem av Madeleines barn hon anser sig vara mest lik och svaret blir just Leonore.

Annons

– Min man säger ju Leonore, haha. Hon kan stampa med foten när hon blir arg. Jag var nog också lite så när jag var liten, rätt bestämd av mig. Så ja, jag skulle säga Leonore, säger Madeleine.

Annons

Leonore är lik mamma Madeleine

För precis som Madeleine, gör prinsessan Leonore lite som hon vill. Vill hon inte ställa upp på bild eller sitta still, då gör hon helt enkelt något som är roligare istället. Från nästan varje tillfälle som vi sett Madeleines äldsta dotter finns det också en eller två bilder där lillprinsessan busar till det och nu har vi samlat ihop dessa härliga stunder!

Annons
 1. Prins Nicolas dop

  Prinsessan Leonore
  Prinsessan Leonore
  När det var dags för lillebrors Nicolas dop tappade Leonore snabbt tålamodet. Varför behöver man sitta still så länge egentligen, tänkte hon nog och började dansa framför gästerna. Det spelade ingen roll att både mamma, pappa, mormor och moster ropade på henne. Är det dansdags så är det!

 2. Utflykten till Gotland
  Prinsessan Leonore
  Prinsessan Leonore
  Prinsessan Leonore
  Sommaren 2016 skulle prinsessan Leonore besöka sitt hertigdöme Gotland för första gången och få träffa sitt egna gotlandsruss Heidi. Men efter att ha hälsat lite snabbt på Heidi tyckte Leonore det var mycket roligare att springa iväg över ängarna och låta mamma och pappa jaga henne. Så härliga bilder!
 3. Prins Oscars dop
  Leonore
  Leonore
  Ytterligare ett dop och ytterligare en chans att få dansa loss! Den här gången var det kusinen Oscars dop och Leonore råkade till och med välta sin lilla stol mitt i allt ståhej. Som tur var gick det bra!
 4. Sommarfotografering på Solliden
  Leonore
  Leonore och Carl Philip
  Madeleine och Leonore
  Bakom den harmoniska bilden på kungafamiljen framför Sollidens slott 2016 finns en rolig historia. För i kulisserna var det svårt att få lilla Leonore att samarbeta under fotograferingen. Både Madeleine och Carl Philip fick springa efter henne ett par gånger när hon sprang iväg och dansade loss i Sollidens trädgård, men till slut lyckades fotograferna fånga den lilla stunden då hon var still!
 5. Prins Alexanders dop
  Leonore
  Leonore
  När lillkusinen Alexander skulle döpas var lilla Leonore på precis lika bra humör som vanligt. Den här gången utökade hon dansen ända ut i gångarna i kyrkan, till gästernas glädje! För vem kan inte låta bli att le när en söt liten prinsessa stojar runt?
 6. Victoria 40 år
  Leonore
  Leonore
  I juli 2017 vankades det Te Deum i Slottskyrkan med anledning av kronprinsessan Victorias 40-årsdag. Prinsessan Madeleine hade fullt upp med att hålla Leonore kvar vid sin sida och hindra henne från att springa iväg!
 7. Prinsessan Adriennes dop
  Leonore
  Leonore
  På lillasyster Adriennes dop 2018 lyckades Leonore sitta still större delen av ceremonin, förutom en liten stund då hon plötsligt hoppade iväg och tog av sig skorna för att sedan sätta sig på golvet framför gästerna.

Ja Leonore vet sannerligen hur man sprider glädje omkring sig! Vi längtar tills nästa gång vi får se henne stoja och busa omkring!

Annons

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar