Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla återförenad med ex-maken – Charles har blivit informerad

26 apr, 2023, 13:51 

Drottning Camilla har bestämt sig – nu finns ingen återvändo.

Annons

London dukar upp för fest. Om mindre än två veckor, den 6 maj, är det dags för kung Charles kröning, vilket med all sannolikhet kommer bjuda på muntra miner, glada hurrarop och en hel del applåder.

7 saker du inte visste om hertiginnan CamillaBrand logo
7 saker du inte visste om hertiginnan Camilla

Från svenskt håll kommer kungen och kronprinsessan Victoria resa till den brittiska huvudstaden, för att ta del av en dag som redan nu osar extravagans och elegans.

Även prins Harry lämnar USA för att närvara på sin fars stora dag. Däremot kommer han inte få en lika framträdande roll som resten av den brittiska kungafamiljen.

Annons
Kung Charles och drottning Camilla
Den 6 maj är det dags för kung Charles kröning.

Camilla bjuder in ex-maken

Gästlistan består av drygt 2000 gäster. Några av de inbjudna är mer förvånande än andra. En lite mer överraskande gäst är Andrew Parker Bowles, drottning Camillas ex-make.

Camilla och Andrew var ett par i 22 år, innan de gick skilda vägar 1995. I dag har båda gift om sig och Camilla är som bekant gift med Charles sedan 18 år tillbaka.

Trots att det gått närmare 30 år sedan skilsmässan, är Camilla och Andrew fortfarande goda vänner. De har dessutom barnen Laura Lopes och Tom Parker ihop.

Annons

– De är oskiljaktiga. Han gör så mycket för henne. De äter lunch tillsammans hela tiden. Han finns alltid där. Han var alltid, och är fortfarande, Camillas

– De är oskiljaktiga. Han fixar så mycket åt henne. De äter lunch tillsammans hela tiden. Han finns alltid där, säger en nära vän till The Sunday Times.

Så är relationen idag

Relationen är så god att telefonen mellan Andrew och Camilla går varm. Därför är det kanske inte så konstigt att drottningen bestämt sig för att bjuda in ex-maken.

Annons

– Andrew ringer henne och säger till henne när hon gör något fel, och hon säger till honom när han beter sig illa. Även genom motgångar har de upprätthållit en mycket god familjerelation.

Det kommer väl till hands med tanke på deras gemensamma barn och barnbarn, säger vännen.

Andrew Parker Bowles
Andrew Parker Bowles kommer närvara på kung Charles kröning.

Foto: TT

Annons