Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla har blivit farmor för första gången

31 okt, 2007, 18:36 
Av
Det här ögonblicket hade Camilla väntat länge på – livets efterrätt. Äntligen är hon farmor och snart också mormor.
Annons

Väntan på första barnbarnets ankomst är till ända för hertiginnan av Cornwall, Camilla Parker Bowles. Tom Parker Bowles hustru Sara har nedkommit med ett litet bedårande flickebarn med namnet Lola. Den lilla flickan kom till världen på Queen Charlotte’s Hospital i Hammersmith i västra London, och farmor Camilla var förstås angelägen att få komma på visit så fort som möjligt.

– Hertiginnan är alldeles överförtjust, säger Camillas taleskvinna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även prins Charles uppges vara exalterad över sin nya roll som styvfarfar. Charles är ju numera inte bara Toms gudfar, utan också hans styvfar och de sägs stå varandra mycket nära.

Kärleken slog till direkt

Matskribenten Tom träffade sin modejournalist Sara Buys genom gemensamma vänner på universitetet i Oxford.

– Det var kärlek vid första ögonkastet, har paret berättat.

För två år sedan vigdes de i den lilla byn Rotherfield Greys i Oxfordshire. Som sig bör blev det ett redigt societetsbröllop med 450 gäster, däribland prins Charles och prinsarna William och Harry. Och Tom har bara lovord för sin kungliga familj.

– Det är en underbar familj som jag är glad att vara en del av, berättade Tom när Svensk Damtidning träffade honom i London för ett par år sedan.

Nu har Camilla några månader på sig att helhjärtat ägna sig åt lilla Lola. Men i januari kommer nästa guldklimp att strössla kärlek över. Då väntar nämligen Camillas dotter Laura Lopes sitt första barn.

 


Foto: All Over Press

Annons