Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Henemark i ny intervju för TV4

09 mar, 2011, 14:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Det har varit lite tyst om Camilla Henemark den sista tiden, men idag ställde hon åter upp för en intervju i TV4, för Malou von Sivers.

Camilla Henemark har haft ett minst sagt turbulent år, hon blev som bekant uthängd som kungens älskarinna i boken Den motvillige monarken. Efter en tids frånvaro har hon åter ställt upp för en tv-intervju i TV4:s Efter 10 med Malou von Sivers. Hon säger att det hela har varit tufft och att hon funderat på att lämna landet för gott.

Camilla har gått upp 30 kilo och berättar att hon i vuxen ålder fått diagnosen adhd. Egentligen ville hon inte prata om boken eller sin vänskap med kung Carl Gustaf, men säger ändå kort:

– Jag trodde inte att hans majestät skulle säga något om boken. Konsekvensen var inte så rolig för mig. Det var en liten chock.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil TV4.

Läs även:

Annons