Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla mötte Angelina Jolie för att tala om viktiga frågor

14 jun, 2014, 10:43 
Agneta Nisbeth
Annons
camilla-angelina-jolie-ste

I veckan träffade prins Charles maka Camilla skådespelerskan Angelina Jolie för att prata om ett antal allvarliga ämnen.

Angelina Jolie är verkligen mer än bara en vacker och begåvad Hollywoodstjärna, hon arbetar som ni säkert vet aktivt med många angelägna frågor och reser ofta jorden runt som representant för UNHCR . Just denna dag var det mest problemet med sexuellt våld och övergrepp i krigsdrabbade länder som stod på agendan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
angelina-jolie-camilla-ste

Hertiginnan av Cornwall, Camilla tillsammans med Angelina på Clarence House i London. Med under mötet var även utrikesministern William Hague som ni ser här till höger i bilden.

Annons
angelina-jolie-brad-pitt-ibl

Lite senare i veckan deltog Angelina Jolie och blivande maken Brad Pitt – åter tillsammans med William Hauge – i konferensen End Sexual Violence in Conflict Conference i London.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och IBL

 

Annons