Camillas födelsedagstårta höll på att regna bort

Camillas födelsedagstårta höll på att regna bort
Annons
Camilla firades med tårta medan Charles tittade på
Camilla firades med tårta medan Charles tittade på

Camilla Parker Bowles har också fyllt år i dagarna, precis som Norges kronprins. Camilla och maken, prins Charles, tillbringade en del av födelsedagen ute på ett besök i Newport på ön Isle of Wight, Trots regnet bjöds hon på tårta mitt på St Thomas square.

Annons

Det var väl inte det allra bästa vädret när Camilla Parker Bowles fyllde år häromdagen, närmare bestämt den 17 juli. Prins Charles maka fyllde då 62 år och blev uppvaktad av folket på Isle of Wight.

Det här var tårtan Camilla uppvaktades med
Det här var tårtan Camilla uppvaktades med

Under prinsparets besök i Newport fick de se att man dukat upp till födelsedagsfest på en av gatorna.

Där stod en vit och gul tårta, gjort speciellt för Camilla. Om hon vågade äta den eller inte vet vi inte, men hon tog i alla fall inte någon tugga medan fotograferna fanns på plats.

Prinsen hann också med att besöka Rydes brandstation på ön där han fick se en fejkad utryckning. Och hertiginnan av Cornwall besökte bland annat den botaniska trädgården i Ventnor.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Camillas födelsedagstårta höll på att regna bort”

 1. signesigne skriver: 20 juli, 2009

  Konstigt att det serveras tårta ute när det regnar ! Det hade väl varit både trevligare ocg godare att få tårta inomhus och slippa alla regndroppar som blandas med grädden. Nu ska jag göra en jordgubbstårta till mina gäster som kommer om en stund men vi ska sitta inne för här regnar det just nu


 2. Amanda skriver: 20 juli, 2009

  Har en fråga angåemde det Engelska Kungahuset, hur är tronarvinge följden där? Om Prins William skulle först få en dotter och sedan en son vem blir då landets framtida regent?


 3. Martin skriver: 20 juli, 2009

  tills vidare galler att den forstfodde sonen ar arvtagare, men det finns politiska krafter som ville andra pa denna ordning som inrattades i England i och med “nordmaennens” seger vid Hastings 1066….ironiskt nog har ju “nordmaennen” nu en ny ordning…Prins Carl-Philip blev som bekant bestulen pa sin krona…mot Kungens vilja!!….:(


 4. Amanda skriver: 20 juli, 2009

  Okej, tack så mycket Martin!


 5. Irena. skriver: 20 juli, 2009

  Jag TROR att Storbritannien har samma slags tronföljd som Sverige, d.v.s att regentens äldsta barn ärver tronen oavsett kön, s.k full kognatisk tronföljd..I motsats till Danmark där man har delvis kognatisk. Det innebär att äldsta flicka ärver tronen bara om det inte finns en son att tillgå oavsett hans plats i syskonskaran…Var är Johannes när man behöver honom?
  Eller kanske Marty (Martin) vet?
  Grattis till Camilla, jag är en av hennes få tillskyndare, även om jag blivit lite fundersam sedan jag läst Diana-biografin av Tina Brown…men nog verkar det äkta kärlek (banne mig) mellan Charles och Camilla…Där ser man hur fel det kan gå i ett arrangerat äktenskap som det mellan prinsessan Diana och Charles..Ändå skulle jag inte vilja ha varit utan Diana. Men gärna sluppit se henne få ett så tragiskt slut..Minns hur vacker hon var på sitt bröllop, nästan så att man önskar “bröllopsmarängerna” (klänningarna) tillbaka igen.


 6. Irena. skriver: 20 juli, 2009

  Martin: Vi får kolla upp detta med brittisk tronföljd, jag tror att jag skall googla det nu mesamma:)Har för mig att det diskuterades under Tony Blairs tid, men vad det blev av det hela???
  Bestulen på kronan, Carl Philip?? Så ser vissa på saken, ex.vis HM har jag hört, men det fanns ju en politisk majoritet i Riksdagen för “reformen”???


 7. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 20 juli, 2009

  Det är som Martin säger. Storbrittanien har liksom Danmark och Monaco, kognatisk tronföljd, inte full kognatisk. Som lite kuriosa kan ju nämnas att prins Carl Philip står före kronprinsessan Victoria i “kön” till den brittiska tronen.


 8. Martin skriver: 20 juli, 2009

  RETROAKTIV LAGSTIFTNING AR ETT PAFUND FRAN DEN LEDE SJALV
  spelar ingen som helst roll hur manga som rostar for eller mot….aven “demokrati” kan missbrukas…..tyvarr…!!
  tex om 51 % rostar for att forbjuda jakt och 49% for att tillata sa ar det ju inte utan vidare “ratt” att forbjuda jakt…eller vad nu amnet rakar vara….!!
  jo Du har ratt 2004 foreslogs en lagandring men den stoppades tills vidare….ansags inte ha hog prioritet…


 9. Kristine fra Oslo skriver: 20 juli, 2009

  Martin.
  Denne tilbakevirkende lovgivningen gikk vel ikke utover C-Ps rettssikkerhet (hi-hi, litt merkelig å blande inn borgerlige rettigheter når det gjelder majestetene som svever helt over dette). Han var så liten at han visste ikke om det engang, at han ble bestulen.


 10. Irena. skriver: 20 juli, 2009

  Martin: Jag ler när jag din mening ser:) 🙂
  Men hela saken är ju den att jag helt och hållet instämmer i det du anser om retroaktiv lagstiftning…samt i det som du “anför” om enkel majoritet: Helt rätt, det är ett slags smygdiktorat:)…:) Visst skall det finnas kvalificerade majoriteter för ett förslag innan det genomförs och blir lag…annars får man söka en kompromiss som båda sidor kan leva med sålänge…När det gäller tronföljd får man huvudvärk bara av tanken på allt tjafs som blir och som har varit..men nu är Victoria tronföljare och jag tror att hon blir mycket bra! Hur fortsättningen skall bli vill jag, däremot, inte ens tänka på…


 11. Martin skriver: 20 juli, 2009

  nej det klart han var bara sju manader nar stolden var ett faktum….men en stold var det….Victoria blir nog utmarkt som Drottning en gang om vi skulle klara oss sa lange till..??…men jag ar saker pa att Carl-Philip ocksa skulle bli en utmarkt regent…..jag gillar honom skarpt….


 12. Kristine fra Oslo skriver: 20 juli, 2009

  Nå for tiden leser jeg første Mosebok, utrolig spennende lesning, gode historier. Esau ble jo også bestulen, som vi husker fra kristendomdsundervisningen, nå har jeg repetert denne og mange andre gode historier. Det som er mest spennende er at menneskene har så mange interessante samtaler med Gud, som viser seg for dem ved å gløtte fram fra busker og skyer.


 13. Martin skriver: 20 juli, 2009

  det vore bra om vi ocksa var sa nara Skaparen…men det blir vi inte tills efter det tredje…….nar det tusenariga riket upprattats…(utan herr Hitler..:)…)


 14. Kristine fra Oslo skriver: 20 juli, 2009

  Ja-a det hadde vært fint, også i dette riket.


 15. Helena M skriver: 20 juli, 2009

  Stackars den fina tårtan som regnar bort, de kunde väl ha ett parasoll tillgängligt till tårtan.

  Kram Helena.


 16. Irena. skriver: 20 juli, 2009

  Martin: A drink before the war? and how about after???


 17. Martin skriver: 21 juli, 2009

  Cheerio Miss Soph…..eh Irena….same procedure as before the war…!?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar