Camillas längtan efter barnbarnen

Prins Charles och Camilla firar 15 år som gifta.

Hertiginnan Camilla känner stor saknad efter sina barnbarn. Det berättade hon i ett telefonsamtal med en 90-årig kvinna som ringt en stödlinje.

Hertiginnan Camilla pratade med en 90-årig änka på telefon i helgen. Kvinnan heter Betty och ringer regelbundet stödlinjen Silver Line, en välgörenhetsorganisation som ska motverka ensamhet.

Betty berättade för Camilla hur mycket hon saknade sina barnbarn, något som fick Camilla att svara, enligt tidningen Express:

– Jag saknar mina barnbarn jättemycket. Det är det konstigaste med det här, att inte kunna träffa sina barnbarn och ge dem en kram.

Camilla syftar så klart på isoleringen till följd av coronaviruspandemin.

Hon har fem barnbarn från sitt första äktenskap med Andrew Parker Bowles. Lola, 13 och Freddy, 10 är barn till sonen Tom, medan dottern Laura Lopes har tre barn: Eliza, 12, och 11-åriga tvillingarna Gus och Louis.

Hon är också bonusmormor till Kate och Williams barn, samt Harry och Meghans son Archie.

Camilla och Charles firade 15 år som gifta

Camilla firade nyligen 15-årig bröllopsdag med prins Charles. I Camilla fann prins Charles äkta kärlek – efter sitt tidigare, turbulenta äktenskap med prinsessan Diana.

Efter prinsessan Dianas död så var det många som tyckte det kändes fel att prinsen nu skulle gifta om sin med Camilla, hon som varit hans älskarinna allt medan äktenskapet med Diana höll på att rasa samman.

Men när prins Charles förlovade sig med Camilla den 10 februari 2005 och sedan gifte sig i april samma år så var det ändå många som började acceptera dem som ett officiellt par. Med åren har många nu tagit Camilla till sitt hjärta, hon har verkligen arbetat hårt för att öka på populariteten.

Charles, som återhämtat sig efter att ha drabbats av covid-19, har de senaste veckorna isolerat sig i Birkhall tillsammans med Camilla.