Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camillas oväntade gest blev kvällens stora snackis under middagen med Trump

05 jun, 2019, 11:15 
Agneta Nisbeth
camilla charles Donald trump melania
Efter det amerikanska statsbesöket verkar britterna alltmer förtjusta i sin framtida drottning, hertiginnan Camilla. Och vi förstår varför!
Annons

Hertiginnan av Cornwall verkar bli alltmer populär i Storbritannien. Under middagen med Donald och Melania Trump visade hon dessutom en ny charmig sida av sig själv!

Drack en kopp te med presidentparet

camilla charles trump

Presidentparet började sin London-vistelse med att dricka te hemma hos prins Charles och hertiginnan Camilla i Clarence House. De två paren fick då ställa upp sig för fotografering och då passade Camilla på att ge en liten blinkning till fotograferna. Ni kan själva se det ögonblicket i filmen här nedan – så charmigt!

Camilla åter klädd i vitt – Melania i rött

Dag två, på det amerikanska statsbesöket, var det så dags för Donald Trump och hustrun Melania att bjuda tillbaka. Det blev då en middag på den amerikanska ambassadens residens, Winfield House i London – med ambassadören själv Woody Johnson och hans maka Suzanne Ircha.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Camilla och Charles hos Trump

Camilla var då åter klädd i vitt, i en klänning från en av hennes favoritdesigners Fiona Clare. Melania Trump bar en röd hellång ensemble från Givenchy.

meny middag Trump

Maten de bjöd på var helt i Donald Trumps smak, tomat med burrata till förrätt, en rejäl bit kött och potatis till huvudrätt och så jordgubbar och vaniljglass till efterrätt. Vinerna man bjöd på gick, enligt brittisk press, på runt 350 kronor flaskan.

Annons
prins Charles Donald Trump

Donald Trump skålade med prinsen och med Theresa May som också satt bredvid honom, kanske fick presidenten också tillfälle att prata lite politik med den brittiska premiärministern.

Kvällens stora snackis – ett glas rött vin

Men det var faktiskt innan middagen som kvällens stora snackis ägde rum. Damerna, det vill säga Camilla och Melania samt ambassadörsfrun Suzanne Ircha, slog sig ner tillsammans i en av residensets salonger för att prata lite. Men av bilderna att döma var det bara hertiginnan som blev erbjuden något i dryckväg, ett glas rött vin.

Camilla och Melania Trump

Detta – tillsammans med hennes blinkning till fotograferna – har nu fått britterna att gå upp i spinn. De uppskattar helt enkelt en kunglighet som visar på humor och vågar ta sig ett glas vin!

Foto: TT

Se filmen på Camilla här:

Här har ni Tiffany Trumps bild på Instagram, innan det var dags för middag:

Annons