Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camillas svek: Lämnar Charles för lyxresa – mitt under kungens kris

26 okt, 2022, 07:00 

Nu kommer det fram.

Annons
Elizabeths enorma lyxvåning övergiven – 22 rum!Brand logo
Elizabeths enorma lyxvåning övergiven – 22 rum!

Kung Charles har det inte lätt just nu. För bara knappa månader sedan förlorade han sin mor, och gick från prins till kung över en natt. Nu har han dessutom stött på ytterligare ett hinder, när Netflix-serien The Crown sägs väcka liv i händelser Charles helst vill hålla under ytan – inför hela världen.

Och mitt i denna kris, har drottninggemål Camilla beslutat att lämna landet.

Charles tuffa tid

Ja, Camilla har lyst med sin frånvaro medan Charles axlat ett tungt uppdrag. Under helgen besökte han Sandringham Estate, drottning Elizabeths residens i Norfolk. Det var första gången Charles besökte det ståtliga huset sedan hans mor avled.

Säkerligen en stund fylld av både glädje och sorg. Det måste självklart väcka många fina minnen, men också ytterligare en påminnelse om att den älskade Elizabeth inte längre finns med oss.

Till råga på det befinner sig ju Charles i en tuff tid. Uppgifter om att den nya säsongen av The Crown kommer ta upp jobbiga händelser, bland annat om prinsessan Diana och kung Charles skilsmässa väcker givetvis en oro hos den brittiska kungen.

Annons

Till Daily Mail säger en kunglig expert att Charles som tidigare gillat den kungliga serien, istället kommer få sig en kalldusch.

Prinsessan Diana, drottning Elizabeth och prins Charles – fast på låtsas.

Lämnar för lyxresa

Men var befinner sig Camilla egentligen, mitt under makens tuffa kris? Det har många undrat, men nu är sanningen ute. Det är bland annat sajten Hello som kommer med information om drottningens frånvaro.

Hon har lämnat landet, för en ovanligt lång resa till Indien, för ett slags häsloretreat. Camilla lämnade under torsdagen, och planeras vara borta till slutet på denna vecka. Soukya, där hon befinner sig med ett antal vänner, är ett slags holistiskt hälsoläger, som fokuserar på naturläkning.

"Varje gäst går igenom en hälsoutvärdering av läkare, kvalificerade och erfarna inom sina respektive medicinsystem.

Annons

Baserat på en gemensam genomgång av den ayurvediska tri-dosha (vata, pitta och kapha) och blodrapporter, är behandlingsprotokollet utformat för att ta itu med personens individuella behov." står det på hemsidan, enligt Hello.

Det är enligt sajten det bästa retreatet för ayurvedisk läkekonst, och förmodas därför inte vara någon billig historia. Det lär inte heller gå någon nöd på Camilla. Soukya själva beskriver sig som "en värld av lyx".

Foto: TT

Annons