Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Axelsson önskar er välkomna till Berleburg

18 nov, 2011, 09:12 
Agneta Nisbeth
Annons

Carina Axelsson, fästmö till prins Gustav av Sayn-Wittgenstein-Berleburg, önskar i år alla besökare välkomna till Berleburg.

Annons

Som ni kanske minns – och ser på bilderna här intill – öppnade Carina Axelsson, fästmö till prins Gustav av Sayn-Wittgenstein-Berleburg, generöst slottsdörrarna för Svensk Damtidning förra året och visade slottet Berleburg i julskrud.

Finklädda granar

Det verkar ha gett Carina blodad tand och i år önskar hon alla besökare välkomna till slottet från den 3 december för att beundra alla de finklädda granarna. Det är granar av olika sorter och storlekar och julprydnaderna har Carina designat själv.

Köpa julkalander

Inte nog med det: Även i år kan man köpa hennes julkalender för 7 Euro, vinsten går till Berleburgs allmänna bibliotek. På gården utanför slottet kan man köpa sig en egen julgran, huggen på slottets ägor. Inga kungsgranar kanske, men visst kan man kalla dem prinsgranar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons