Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Berg brister i gråt – efter svåra tiden

13 okt, 2020, 19:00 
Vi har fått följa deras resa mot att bli föräldrar, men det har inte alltid varit självklart. Tv-profilen Carina Berg blir känslosam när hon ska prata om sonen Otto.
Annons
Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampenBrand logo
Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampen

I den första säsongen av succéprogrammet Bergs drömkåk var det en gravid Carina Berg, 42, vi fick se renovera det gamla trävillan ute i skärgården. Sedan dess har hon och maken Erik, 31, välkomnat sonen Otto, så i andra säsongen får vi se dem som föräldrar.

Redan i första avsnittet blev det känslosamt för paret när de berättade om kampen för att över huvud taget kunna skaffa barn tillsammans.

– Det har varit väldigt överväldigande. De två första dagarna grät jag väl i princip i ett streck, säger Erik Berg i programmet.

Starka känslor när Carina pratar om sonen

Carina har sedan tidigare sonen Holger tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, men för Erik var det första barnet.

Erik Berg tröstar Carina i programmet.

– Jag visste redan innan Otto kom att Erik skulle vara en asbra pappa, men det har varit så härligt att se Eriks fokus, säger Carina.

Annons

Men det har inte varit självklart. De fick kämpa för att Carina skulle bli gravid och hoppet har emellanåt svikit.

– Jag är bara så glad att jag fick bli mamma igen. Den drömmen att vi skulle bli föräldrar, säger Carina och brister ut i gråt. Ibland kändes det som att vi kanske skulle få förhålla oss till en annan verklighet eftersom det var lite svårt att få till honom. Det känns helt sjukt att han är här. Jag är så lycklig och lättad.

Det är så fint att se deras lilla familj vara så lyckliga ute i huset. Andra säsongen av Bergs drömkåk finns på Dplay och sänds i Kanal 5.

Annons