Carina Bergfeldt om prins Daniels beteende

Carina Bergfeldt om prins Daniels beteende

Prins Daniel och hans beteende gentemot kronprinsessan Victoria väcker reaktioner.
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15
Slå på ljud

Prins Daniel är ett eftertraktat intervjuobjekt för väldigt många. Hans historia är såklart ändlös fascinerade.

Medelklasspojken som växer upp i Ockelbo och slutar som prins på Haga slott. Det är inte konstigt att Carina Bergfeldt har spanat in Daniel som drömgästen till hennes nya intervjuprogram på SVT.

Carina Bergfeldt vill ha med prins Daniel

I en intervju med Expressen har Carina berättat exakt vad det är som lockar så med Daniel. Hon säger att han är ett bra exempel på en man som ”låter kvinnor gå framför”.

– Sedan är det inte bara att ringa och boka prins Daniel. Det är en lång process. Men man får hålla drömmen vid liv och blir det en säsong två får man hålla drömmen vid liv då också, säger hon till Expressen.

Carinas fascination för Daniel är över tio år gammal.

– Ända sedan deras bröllop och han höll sitt tal, har jag tänkt att det är en cool människa som är helt trygg med att gå två steg bakom en kvinna. Honom vill jag prata med. Men han ställer aldrig upp på intervjuer. En kombination av prins Daniel och en IVA-sköterska, då blir jag nöjd, säger Carina till Expressen.

Carina Bergfeldt om tittarsiffrorna

I första avsnittet av Carina Bergfeldt gästade bland andra statsminister Stefan Löfven och hans hustru Ulla.

– Vi kommer direkt från ”På spåret” med typ 2,3 miljoner tittare. SVT:s förhoppning är att så många som möjligt ska stanna kvar. Allt under en och en halv miljon kommer jag se som ett personligt misslyckande. Det är förväntan i kombination med dödsångest, har Carina sagt om förväntningarna.

– SVT har ju valt mig för att de tror att jag kan locka folk att titta. Om folk inte vill det, tänker jag ju att det är mitt fel, förstås.

Carina Bergfeldt är gift med den danske TV-journalisten Jesper Zølck. Tillsammans har de sonen Hamilton på elva månader.

LÄS MER: Paret Westlings relation till kungafamiljen – så är den egentligen

LÄS MER: Daniels okända syster – Anna Westlings liv i de dolda