Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip designar för möbeljätte

04 apr, 2017, 10:16 
Margareta
Gör om det ikoniska mönstret.
Annons

Porslin, glas, mattor, jackor. Och nu sängar. Prins Carl Philip och hans designföretag Bernadotte & Kylberg fortsätter att utvidga sig och nu lanserar de ytterligare produkter och samarbeten. Under dagen avslöjar de under världens största möbelmässa i Milano att de startat ett samarbete med svenska sängföretaget Hästens. Designduon har fått i uppdrag att tolka det klassiska rutmönstret och ta det till nästa, moderna nivå.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mönstren är framtagna för Hästens sängmodell 2000T, och bakom inspirationen finns passande nog två hästraser! Nämligen Appaloosa med oregelbundet fläckig päls och Marwari med brun päls. Under två år har arbetet med de nya mönstren pågått.

Foto Stella, pressbilder

Annons