Carl Philip fångad på bild - mötet efter tv-stjärnans övertramp

hbgbild / MEGA
David Sundin hade en plan, han skulle bli kompis med prins Carl Philip. Han lyckades tyvärr inte riktigt, men nu har de båda återförenats – tillsammans med en tårta.

David Sundin har på senare tid blivit en väldigt populär programledare och komiker, men det finns ett tillfälle då han hade chans att skaffa en kunglig vän som han har svårt att släppa. Det var nämligen när han hamnade bredvid prins Carl Philip på en middag.

– Det var här på den här middagen jag skulle etablera en livslång vänskap. Så, för att lätta upp stämningen och samtidigt berätta lite om mig själv, sa jag som jag brukar: ”Har jag berättat för dig om när min pungkula blev stor som en mindre citrusfrukt?” ”Nej, det har du nog inte”, sa prinsen, vilket var superrimligt. Vi hade ju aldrig setts innan, sa han efteråt om händelsen i sitt sommarprat.

David Sundin och prins Carl Philip återförenade

Det blev med andra ord ingen långvarig vänskap av den typ som David Sundin hade hoppats på. Men nu har den osannolika duon återförenats tack vare programledaren Olof Wretling, som leder programmet Värmlänningarna som finns på SVT play.

På Olofs Instagram har han lagt upp en bild med sig själv, David Sundin, prinsessan Sofia och Carl Philip. I händerna har David en enorm tårta, kanske var det dags för kafferep för att prata igenom den första gången han och Carl Philip träffades? I vilket fall är David ett snäpp närmare att kunna kalla Carl Philip för sin vän nu när de mötts iallafall två gånger!