Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip festar med kompisgänget i Åre

08 apr, 2009, 09:51 
Agneta Nisbeth
Annons
Prins Carl Philip och Jonas Bergström
kronprinsessan Victoria Daniel Westling brasilien

En prins i skidliften, en prinsessa på Copacabana och en hel kungafamilj i fjällen. När kungligheterna firar påsk är det både beach och backe som gäller.

Annons

Medan kronprinsessan Victoria och Daniel njuter av sol och värme i Brasilien passar prins Carl Philip på att dra med kompisgänget till Åre. Soliga dagar i backen och roliga kvällar på after skin står på programmet. Prinsen har skymtats både i skidliften och på nattklubben Bygget. Det sägs att även Jonas Bergström har åkt upp till Åre för att umgås med prinsen och kompisarna. Efter hårt jobb på advokatbyrån Vinge under våren är det härligt att äntligen få susa ut i backen och ha kul med grabbarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Drottning Sonja prinsessan Märtha Louise, prins Haakon, Ari Behn

Tågresa till fjällen för de norska kungligheterna

Norska kungafamiljen tillbringar påsken i sin sportstuga i Sikkisdalen i år. Kronprins Haakon, Märtha Louise, Ari Behn och kungaparet tog med sig alla barnen på en tågresa till fjällen. En röd matta hade rullats ut och det var stimmigt och glatt när hela familjen klev ombord.

Annons

Mette-Marit stannade hemma ett par dagar för att göra klart sina skoluppgifter före påsk, hon kommer att sluta upp med familjen i familjens nya stuga i Ulvdal under påskhelgen.

Prins Emanuele Filiberto och hans fru Clotilde Courau

Prinsessan Marie är höggravid och trots att hon inte ska föda barn förrän 16 maj har hennes mamma Francoise Grassiot rest till Danmark över påsken för att umgås med sin dotter och prins Joachim.

Prins Emanuele Filiberto och hans fru Clotilde Courau har tillbringat sköna dagar i Rom inför påsken. De har strosat runt i stan och shoppat t-shirts i souvenirbutiker och bara haft ögon för varandra. Efter vinsten i Italiens version av “Let’s Dance” har paret sett kärare ut än någonsin och de planerar för en romantisk påsk.

Av Jenny Alexandersson

Foto: IBL, Stella Pictures

 

Annons