Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip gör design-comeback - nu inom modebranschen

12 feb, 2014, 08:34 
Annons
Prinsen-1

Mitt i vinter-OS gör  prinsen design-comeback. I går lanserades en helt ny kollektion med jackor som han har tagit fram tillsammans med kollegan Oscar Kylberg till företaget A-one som återlanseras efter några års vila.

Carl Philip och Oscar Kylberg är vänner och kollegor sedan flera år tillbaka. Prinsen praktiserade hos Oscar efter sina designstudier och de har företaget Bernadotte & Kylberg tillsammans och har bland annat designat porslin och mattor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Porslin-2

Nu är det dags igen för Bernadotte & Kylhberg att visa vad de gjort. De har designat en kollektion dam – och herrjackor.

Annons
dunjacka

Jackorna kommer i sju modeller, tre för dam och fyra för herr. Kollektionen kommer att säljas exklusivt på MQ och kostar 1995-2995 svenska kronor.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Faksimil Facebook Bernadotte&Kyhlberg, Stella Pictures

[smooth=id:1033; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons