Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip gör det igen – designar för möbeljätte

14 maj, 2018, 15:00 
Annie-Li Eriksson
Bernadotte och Kylberg designar sängkläder för Hästens.
Prins Carl Philip och Oscar Kylberg har gjort ett nytt samarbete med Hästens. I samband med att sängföretagets ikoniska blåruta firar 40 år har designerduon släppt en ny serie sängkläder.
Annons

Först glasögon och nu lakan! Prins Carl Philip och Oscar Kylberg har återigen fått det ärofulla uppdraget att designa för Hästens. I veckan lanserar de nämligen en ny serie sängkläder som kommer i orange, beige och brunt.

Bernadotte & Kylberg lanserar sängkläder i orange, beige och brunt.
Kuddfodral: 50×60 cm 840 kronor. Bäddset singel: 2 790 kronor. Bäddset dubbel: 3 540 kronor.

– Bernadotte & Kylberg har skapat något verkligt innovativt och modernt och gjort det med stor respekt för vårt ikoniska mönster, säger Hästens ägare och vd Jan Ryde.

Det var förra året som Carl Philip och Oscar gjorde sitt första samarbete för Hästens.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De hade som uppdrag att omarbetade sängjättens klassiska blåruta och resultatet blev sängarna Appaloosa och Marwari som bygger på Hästens 2000T-säng. Designen var inspirerade av hästraserna Appaloosa och Marwari.

Foto: Pressbilder och Morgan Norman 

 

Annons