Carl Philip i bråk med kungen om Sofia!

Prins Carl Philip var väldigt tydlig med sin intention.Det skapade en konflikt mellan honom och kungen.

Prinsessan Sofia fick kämpa hårt för komma in i kungafamiljen och bli accepterad av sin pojkvän prins Carl Philips närmaste.

Hon hade tidigare varit dokusåpakändis och modell – en något okonventionell bakgrund för en kunglighet. Men hur påverkade de här svårigheterna hennes relation med Carl Philip? Detta är något som Johan T Lindwall berättar mer om i sin bok “Carl Philip – prinsen som aldrig fick bli kung”.

Prins Carl Philip i bråk med kungen om prinsessan Sofia

Sofia och Carl Philip lever nu lyckliga tillsammans.

Sofia och Carl Philip lever nu lyckliga tillsammans.

Så här skriver Johan T om tiden före prinsen och Sofia förlovade sig.

“Att Sofia fortfarande inte var fullt ut accepterad av familjen blev så småningom en påfrestning. Det skapade oro i deras relation och även flera bråk. Stundtals var det så dåligt att de valde att göra kortare pauser i förhållandet. Carl Philip insåg att han var tvungen att få familjen att förstå att det här var hans livs kärlek. Att lillasyster Madeleine var negativ kunde han leva med, men det var värre att mamma Silvia och pappa kungen hade en så ljum inställning gentemot Sofia”, skriver Johan T.

“De älskade varandra”

Men Sofia vägrade låta sig påverkas av omgivningens skepsis. Hon kämpade för att kärleken till Carl Philip skulle få leva vidare.

“Hon visste själv vem hon var och hon kände att hon inte borde behöva övertyga någon annan om att hon var den rätta för Carl Philip. Det räckte väl med att hon och Carl Philip visste var de hade sina känslor och att de älskade varandra. Sedan fick alla andra säga precis vad de ville”, skriver Johan T.