Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip och Emma är som gjorda för varandra

31 okt, 2007, 18:27 
Agneta Nisbeth
Det senaste året har det varit lite upp och ner för Carl Philip och hans Emma och det lär dröja med förlovning.
Annons

 

Vännerna brukar säga att de är som gjorda för varandra, Carl Philip och Emma Pernald, trots att de är så olika. Han är kungafamiljens egen diplomat, van att medla mellan systrarna, och hon är en stark och självständig tjej som går sin egen väg.

Inget lyckas skilja dem åt

Emma och Carl Philip umgicks i samma gäng när de blev ett par under en seglats från Smögen till Solliden och de har varit tillsammans i åtta år. Tillsammans har de en egen ”hundbebis”, rotweilern Gela. Prins Carl Philip och hans

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Emma Pernald är med andra ord paret med stort P, trots kärlekskrisen i våras. Då reste prinsen världen runt med stjärnfotografen Mattias Klum medan Emma var kvar hemma i Stockholm, och den separationen slet så mycket på förhållandet att det var mycket nära att ta slut. Men ingenting har hittills lyckats skilja Emma och Carl Philip och de redde upp fnurran den här gången också.

Med en fil mag i media och kommunikationsvetenskap i ryggen satsar Emma för fullt på sin karriär inom reklambyråkoncernen McCann Nordic. I arbetslivet har Emma skaffat sig en plattform, men privat saknas något som många av hennes väninnorna redan överraskats med. Vi tror att Emma Pernald skulle bli väldigt glad för en förlovningsring på fingret! Visserligen har Carl Philip och Emma varit ett par i hela åtta år – men som yngst av syskonen kommer prinsen inte att vara den förste som gifter sig.

 

Av Jenny Alexandersson

Foto: Håkan E Bengtsson

Annons