Carl Philip och Emma Pernald tillsammans igen

21 apr, 2009, 14:04 
Av
Societetsparet Katarina Lundberg och Carl Martinson fick en lyxig rivstart på sitt äktenskap. Men frågan är om inte prins Carl Philip och Emma Pernald stal den romantiska showen?
Annons

 

Det sparades inte på krutet när miljardären Fredrik Lundberg gifte bort sin dotter Katarina med kändisavdokaten Thomas Martinsons son Carl. I dagarna tre firades det rejält mellan alptopparna i de überlyxiga österrikiska skidorterna Zürs och Lech. Gräddan av ung, svensk societet var förstås på plats och gästlistan innehöll kunglig glans i form av prins Carl Philip och prinsessan Madeleine. Prinsessan hade givetvis sin älskade Jonas Bergström med sig och Carl Philip eskorterade sin gamla flickvän Emma Pernald till kyrkbänken.

Paret såg nyförälskade ut

För en tid sedan fick ju den tioåriga kärlekssagan mellan prins Carl Philip och Emma Pernald ett snöpligt slut. Men det hindrar dem inte från att umgås så ofta de kan hemma i Stockholm. Och när de nu fick chansen till en minisemester i snöparadiset såg de till att njuta rejält av vårsolen – och av allt att döma även av varandra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Både Carl Philip och Emma utstrålade lycka och glädje. De skrattade, bytte ömma blickar och såg ut som vilket nyförälskat par som helst. De höll till och med varandras händer! Möjligen har avbrottet i förhållandet lett fram till insikten att de inte kan vara utan varandra. För nog sjutton ser det ut att vara kärlek i luften!

Foto: All Over Press

Annons