Carl Philip och Emma Pernald tillsammans igen

Carl Philip och Emma Pernald tillsammans igen

Societetsparet Katarina Lundberg och Carl Martinson fick en lyxig rivstart på sitt äktenskap. Men frågan är om inte prins Carl Philip och Emma Pernald stal den romantiska showen?

 

Det sparades inte på krutet när miljardären Fredrik Lundberg gifte bort sin dotter Katarina med kändisavdokaten Thomas Martinsons son Carl. I dagarna tre firades det rejält mellan alptopparna i de überlyxiga österrikiska skidorterna Zürs och Lech. Gräddan av ung, svensk societet var förstås på plats och gästlistan innehöll kunglig glans i form av prins Carl Philip och prinsessan Madeleine. Prinsessan hade givetvis sin älskade Jonas Bergström med sig och Carl Philip eskorterade sin gamla flickvän Emma Pernald till kyrkbänken.

Paret såg nyförälskade ut

För en tid sedan fick ju den tioåriga kärlekssagan mellan prins Carl Philip och Emma Pernald ett snöpligt slut. Men det hindrar dem inte från att umgås så ofta de kan hemma i Stockholm. Och när de nu fick chansen till en minisemester i snöparadiset såg de till att njuta rejält av vårsolen – och av allt att döma även av varandra.

Både Carl Philip och Emma utstrålade lycka och glädje. De skrattade, bytte ömma blickar och såg ut som vilket nyförälskat par som helst. De höll till och med varandras händer! Möjligen har avbrottet i förhållandet lett fram till insikten att de inte kan vara utan varandra. För nog sjutton ser det ut att vara kärlek i luften!

Foto: All Over Press