Carl Philip och Sofia backstage med Victoria och Daniel

victoria-carl-philip-sofia-daniel-fb

Sollidensommaren fortskrider för den svenska kungafamiljen. Carl Philip, Sofia, Victoria och Daniel njuter av Öland och av skön musik… 

Kronprinsessan, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia sågs i helgen digga till Roxette och Eskobar på Fredriksskansk i Kalmar. Det var en avslappnad och glad kunglig kvartett som slog sig ner för att lyssna på Roxettes jubileumsshow som markerar att det nästa år är 30 år sedan Per Gessle och Marie Fredriksson bildade bandet.

carl-philip-sofia-vic

Vi har tidigare berättat om konserten där prinsparet och kronprinsessparet deltog – ni kan se den unika filmen här››.

 

carl-philip-sofia-ste

Prinsparet har fått en fin sommar på Öland, den första som man och hustru.

Kronprinsessan och prins Daniel är stora Roxette-fans och har sett bandet flera gånger tidigare. De har också en bra relation med Per Gessle som till och med var inbjuden som gäst till deras bröllop 2010. Efter konserten fortsatte de unga kungligheterna backstage där de fick snacka med banden. Eskobar-sångaren Frederik Zäll la ut en bild från mötet på sin blogg och Facebook och skrev att det varit ett ””grymt trevligt efter giget-snack”.

 

victoria-daniel-ste

Victoria och Daniel njuter av sin semester tillsammans med prinsessan Estelle.

Kronprinsessan och prins Daniel forsätter semester in i augusti. Enligt kungahusets kalender är deras första uppdrag för hösten ett företräde på slottet för FN-ambassadörer. För Carl Philip och Sofias del börjar hösten i deras numera gemensamma hertigdöme Värmland dit de åker den 26 och 27 augusti.

Av Liv Sander

Foto: Facebook/Eskobar och Stella Pictures

Se vår unika film från Roxette-konserten här››

Lyssna på Roxette här nedan:

httpv://www.youtube.com/watch?v=GSY0G4bfbps