Carl Philip och Sofia - nu också skrivna på samma adress

Nu är Carl Philip och Sofias kärlek så officiell som den bara kan bli innan det är dags för ringbyte! Nu är paret nämligen också skrivna på samma adress.

Visst har paret redan varit sambos en tid, i prins Carl Philips våning på Slottsbacken. Men medan prinsen var skriven på adressen fick Sofia Hellqvist vackert finna sig i att fortfarande vara skriven hos föräldrarna i Älvdalen. Som vi tidigare berättat är den tiden förbi.

– De har numera ett gemensamt boende, bekräftar hovets informationschef Bertil Ternert.

Grön trävilla

Förlovningen rycker allt närmre och Carl Philip och Sofia kan njuta av sin sambotillvaro i den vackra gröna trävillan ute på Kungliga Djurgården i Stockholm. I sin femrummare på 114 kvm kan de planera för sin gemensamma framtid.

– Vi trivs mycket bra här, har Sofia sagt.

Flyttlass

Paret har bott på översta våningen i trevåningshuset på Blockhusudden under någon månads tid, huset som ni ser på bilden här ovan. Flyttlassen har gått i skytteltrafik och nu återstår det kära besväret med att inreda våningen – något som borde tilltala designintresserade Carl Philip. Paret har också setts promenera omkring i den lummiga grönskan ute på Djurgården. Hand i hand förstås, nu behöver de knappast gömma sig längre!

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: Stella Pictures, All Over Press

Läs även:

Carl Philip och Sofia nu sambor – officiellt››

Hela kungafamiljen samlad till nationaldagsfirande››

Carl Philips och Sofias hemliga galakväll på Operan››

Vilken förälskade blickar mellan Carl Philip och Sofia! »