Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Carl Philip och Sofia - nu också skrivna på samma adress

14 jun, 2011, 14:21 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu är Carl Philip och Sofias kärlek så officiell som den bara kan bli innan det är dags för ringbyte! Nu är paret nämligen också skrivna på samma adress.

Visst har paret redan varit sambos en tid, i prins Carl Philips våning på Slottsbacken. Men medan prinsen var skriven på adressen fick Sofia Hellqvist vackert finna sig i att fortfarande vara skriven hos föräldrarna i Älvdalen. Som vi tidigare berättat är den tiden förbi.

Annons

– De har numera ett gemensamt boende, bekräftar hovets informationschef Bertil Ternert.

Grön trävilla

Förlovningen rycker allt närmre och Carl Philip och Sofia kan njuta av sin sambotillvaro i den vackra gröna trävillan ute på Kungliga Djurgården i Stockholm. I sin femrummare på 114 kvm kan de planera för sin gemensamma framtid.

– Vi trivs mycket bra här, har Sofia sagt.

Flyttlass

Paret har bott på översta våningen i trevåningshuset på Blockhusudden under någon månads tid, huset som ni ser på bilden här ovan. Flyttlassen har gått i skytteltrafik och nu återstår det kära besväret med att inreda våningen – något som borde tilltala designintresserade Carl Philip. Paret har också setts promenera omkring i den lummiga grönskan ute på Djurgården. Hand i hand förstås, nu behöver de knappast gömma sig längre!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: Stella Pictures, All Over Press

Läs även:

Annons