Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Carl Philip och Sofia på kändisbröllop – se bilderna!

21 aug, 2022, 14:31 

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia var hedersgäster på det kändistäta bröllopet!

Annons
Prinsessan Sofias 5 bästa outfitsBrand logo
Prinsessan Sofias 5 bästa outfits

I helgen var det dags för kändisbröllop – med kungliga gäster!

Ja, på lördagen gifte sig stjärnstylisten Camilla Bastin och modeprofilen Christopher Bastins på restaurangen Daphnes, mitt på Östermalm i Stockholm, vilket även Expressen rapporterat om.

Och förutom många kända profiler så var två av gästerna inga mindre än prinsessan Sofia och prins Carl Philip.

På lördagen gifte sig Camilla och Cristopher Bastin – som givetvis även var gäster på Carl Philips och Sofias bröllop 2015.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på kändisbröllop i helgen

Camilla Bastins (tidigare Åstrand) och Sofias relation går långt tillbaka i tiden. De började nämligen jobba ihop 2011 – ett år efter att Sofia och Carl Philip hade avslöjat att de var ett par.

Annons

Camilla var prinsessans stylist fram till 2017, men vännerna har uppenbarligen fortsatt att umgås privat. För på lördagen var alltså Sofia och Carl Philip hedersgäster på bröllopet.

I ett klipp från bröllopet som Camilla själv har delat på Instagram ser vi brudparet skära i bröllopstårtan. I bakgrunden står ingen mindre än Carl Philip och Sofia och tittar på, liksom de andra gästerna.

Carl Philip såg stilig ut i vit skjorta, svart kavaj och svart fluga, medan Sofia strålade bredvid honom i en glittrig klänning.

Så underbart med en kärleksfull helg!

Annons