Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip och Sofia ses allt oftare

07 jun, 2010, 10:33 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Carl-Philip-och-Sofia

Försommaren är i full blom och blomstrar gör också kärleken mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist. De träffas så ofta de bara hinner och Sofia sover över hos prinsen när han är hemma i Stockholm.

Sofias och Carl Philips förhållande växer sig allt starkare och de träffas så ofta de kan.

– De är är fruktansvärt kära, säger en källa till Svensk Damtidning.

Övernattar

När prins Carl Philip, 31,  är hemma i Stockholm är Sofia, 25, en flitig övernattningsgäst i prinsens lägenhet vid Slottsbacken.

– Sofia är nästan alltid hos Carl Philip när han är hemma i Stockholm. Nu är de ett par på riktigt. Båda menar allvar, säger en vän till Aftonbladet.

Och Sofia satsar allt för att bli accepterad av kungafamiljen, hon vill inte längre förknippas med sitt förflutna som utvikningsmodell och dokusåpadeltagare. Det senaste året har hon bland annat varit med och startat ett eget välgörenhetsprojekt för utsatta barn i Sydafrika tillsammans med en kompis. Hon har även läst en kurs på i universiitetet i barn- och ungdomskunskap samt barns rättigheter och global rätt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
En brunett syntes vid Carl Philips sida under lördagens tävlingar.
En brunett syntes vid Carl Philips sida under lördagens tävlingar.

Inte bjuden

Innan Sofia Hellqvist fått kungens godkännande kan dock inte relationen offentliggöras. Carl Philip har hittills också undvikit att uttala sig till media om sin relation till Sofia. Sofia är inte heller bjuden på Victorias och Daniel Westlings bröllop om två veckor, det är däremot Carl Philips exflickvän Emma Pernald.

I lördags  deltog Carl Philip i Porsche Carrera Cup i Göteborg. Kungen var med som åskådare och hejaklack. Vid hans sida syntes en brunett misstänkt lik Sofia Hellqvist. Vi är dock inte helt säkra på att det verkligen är Sofia på bilden, stilen är något för avslappnad…vad tror ni?

Läs mer om Carl Philip och Sofia här:

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons