Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip spelade padel i Båstad medan exet Emma vimlade på fester

22 jul, 2011, 10:18 
Agneta Nisbeth
Annons

Partypinglorna lyser med sin frånvaro och stekarna friterar sig inte längre i Västkustsolen. Men prins Carl Philip och hans ex fanns bägge på plats i Båstad.

Prinsens exflickvän Emma Pernald var inte på Marstrand denna sommar som hon brukar. Och prins Carl Philip var varken med vid seglingarna eller vid motortävlingarna i Falkenberg. I stället dök både prinsen och Emma upp i Båstad, där det vankades tennis och festligheter.

–Något har hänt, luften verkar ha gått ur det annars så festglada festgänget som alltid dyker upp på rätt plats, rätt tid. säger en kändisspanare till Svensk Damtidning.

Prinsen är tillbaka på den plats där hans puls började slå allt hårdare för Sofia Hellqvist. Det var på Kristallrummet i Båstad som det tände till ordentligt. Förra sommaren sågs paret ute på en krog i Båstad, mitt under tennisveckan då Skånebyn var fullkomligt nerlusad av journalister och fotografer. Inte heller i år räds prinsen publik.

Annons

I onsdags kväll var han kung på Padelbanan i Båstad.

Ny innesport

– Han testade den nya innesporten padel och tyckte att det var jättekul, berättar Tommy Andersson, ordförande för Svenska padelförbundet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Trots att man alltid spelar dubbel i padel, var det inte Sofia som stod för andra fiolen på banan. Prins-sambon Sofia syntes däremot inte till – i alla fall inte för våra spanare.

På bilden här intill ser vi dem tillsammans på en biltävling i Italien.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och Cecilia Österberg/IBL

Läs även:

Annons