Carl Philip spelade padel i Båstad medan exet Emma vimlade på fester

Partypinglorna lyser med sin frånvaro och stekarna friterar sig inte längre i Västkustsolen. Men prins Carl Philip och hans ex fanns bägge på plats i Båstad.

Prinsens exflickvän Emma Pernald var inte på Marstrand denna sommar som hon brukar. Och prins Carl Philip var varken med vid seglingarna eller vid motortävlingarna i Falkenberg. I stället dök både prinsen och Emma upp i Båstad, där det vankades tennis och festligheter.

–Något har hänt, luften verkar ha gått ur det annars så festglada festgänget som alltid dyker upp på rätt plats, rätt tid. säger en kändisspanare till Svensk Damtidning.

Emma Pernald på vimmel i Båstad med en väninna.

Prinsen är tillbaka på den plats där hans puls började slå allt hårdare för Sofia Hellqvist. Det var på Kristallrummet i Båstad som det tände till ordentligt. Förra sommaren sågs paret ute på en krog i Båstad, mitt under tennisveckan då Skånebyn var fullkomligt nerlusad av journalister och fotografer. Inte heller i år räds prinsen publik.

I onsdags kväll var han kung på Padelbanan i Båstad.

Ny innesport

– Han testade den nya innesporten padel och tyckte att det var jättekul, berättar Tommy Andersson, ordförande för Svenska padelförbundet.

Trots att man alltid spelar dubbel i padel, var det inte Sofia som stod för andra fiolen på banan. Prins-sambon Sofia syntes däremot inte till – i alla fall inte för våra spanare.

På bilden här intill ser vi dem tillsammans på en biltävling i Italien.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och Cecilia Österberg/IBL

Ni följer väl oss på Facebook – så ni får alla våra senaste uppdateringar!››

Läs även:

Vimmelprinsessans rapport från Båstad – med Emma Pernald››

Prins Carl Philips heta kärlekssemester med Sofia››

Kungafamiljen gör sig redo för bröllop››

Sofia på plats när prinsen tävlade – nu gör de allt tillsammans››

Prins Carl Philip har flyttat ihop med sin Sofia››