Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip visar upp privata bilden på barnen

22 sep, 2020, 17:00 
När Carl Philip dömde i kock-SM var det maten som stod i fokus, men vi kunde inte undgå att lägga märke till denna fina detalj!
Annons
Sofias urgulliga kärleksgest till Carl Philip – allt fångas på film!Brand logo
Sofias urgulliga kärleksgest till Carl Philip – allt fångas på film!

Förra veckan satt prins Carl Philip domare i tävlingen Årets kock, där han var med och utsåg Ludwig Tjörnemo till den lyckliga vinnaren i tävlingen. Det var en intensiv dag där de tävlande fick flera utmaningar att genomföra, allt på tid och med begränsade möjligheter att välja egna råvaror.

De skulle bland annat laga två rätter med kanin som huvudingrediens, en rätt med tema återvunnet bröd och så en rätt på blåmusslor och kronärtskockor. Carl Philip var med i juryn och provsmakade rätterna, som bjöd på en hel del intressanta upplevelser!

Inte kunde prinsen då låta bli att ta upp telefonen och ta en bild av maten, så som många av oss gjort oss skyldiga till på restaurang eller till och med på hemmaplan. Då kunde vi notera en underbar detalj på prinsens privata telefon. Han hade ett mobilskal med foton på de två småprinsarna Alexander och Gabriel.

Carl Philip hade ett specialdesignat mobilskal, med barnen Alexander och Gabriel som motiv såklart!

Carl Philips privata bild – en stor trend

Att beställa specialdesignade skal med egna motiv har blivit ett populärt sätt att personalisera sin telefon den sista tiden och på det sättet kan man alltid bära med sig sina nära och kära, eller ett husdjur. Prins Carl Philip har alltså valt att göra det med sönerna, en väldigt fin gest och hyllning!

Annons

Både Carl Philip och prinsessan Sofia har kommit igång ordentligt med sitt arbete under hösten. Kungen och drottning Silvia har bjudit in Sofia att sitta jämte dem när kungaparets stiftelse Global Child Forum har digitalt möte med sin ”Partner Advisory Board”. Global Child Forum har som uttalat mål att förbättra villkoren för världens barn och involverar inflytelserika personer från näringsliv, universitet och politiken. Sofia har suttit med under mötena förut, så hon vet vad uppgiften kräver. Att hon får fortsatt förtroende visar att kungen även i fortsättningen vill inkludera sin svärdotter i verksamheten.

Annons