Carl Philips beslut i det dolda – sker långt bort och utan Sofia

03 mar, 2023, 15:30 

Nu avslöjas det nya stora beslutet som prins Carl Philip är involverad i.

Annons
Madeleines nya jobb • Storsatsningen: dejtingapp • Okända bilden på Sofia & Carl Philip – 3 kungliga snackisar från vecka 9!
Madeleines nya jobb • Storsatsningen: dejtingapp • Okända bilden på Sofia & Carl Philip – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är båda två personer med mycket engagemang till att skapa förändring i samhället.

I samband med prinsbröllopet 2015 startades Prinsparets stiftelse som fokuserar på att skapa en tryggare vardag på sociala medier för barn och unga, samt skapa stöd för alla med dyslexi.

Sofia har ju även grundat organisationen Project Playground, tillsammans med väninnan Frida Vesterberg. Idag är prinsessan hedersordförande i organisationen, som är verksam i Sydafrika och Sverige och har som syfte att ge barn bättre möjligheter i livet.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia Konserten "Jul i Vasastan" i Gustaf Vasa kyrka i Stockholm 2022
Carl Philip och Sofia brinner verkligen för att skapa positiva förändringar i samhället.

Prins Carl Philips beslut i det dolda – sker långt bort och utan prinsessan Sofia

Nu visar det sig att prins Carl Philip gjort en ny, spännande satsning.

Annons

För en tid sedan var prinsen med och investerade när padelföretaget ASCARO grundade sin anläggning på NK i Stockholm, tillsammans med bland annat techprofilerna Ash Pournouri och Henrik Persson Ekdahl.

ASCARO har, till skillnad från många andra padelanläggningar, gått mer stor vinst och utökar nu därför verksamheten även utomlands.

Prins Carl Philip under tisdagens galamiddag på Stockholms slott för det finska presidentparet som är på ett två dagar långt statsbesök.
Nu gör företaget, som Carl Philip har investerat i, en stor satsning.

Företaget planerar att bygga anläggningar i 10 storstäder runtom i världen och först ut blir Malaysias huvudstad Kuala Lumpur.

– Vi trotsar det som media beskriver som padeldöden och öppnar lyxanläggningar på rooftops. När vi nu sätter den svenska flaggan på vårt nya tak är vi det första padelföretaget från Norden som etablerar sig i en världsmetropol. Det är både en spännande och offensiv satsning, säger Oscar Arrsjö, grundare av ASCARO, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons