Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips dubbla lycka - se bilderna

01 sep, 2017, 09:44 
Rebecca Wictor
Nya designsamarbetet visades upp.
Annons

Carl Philip blev inte bara pappa till en liten prins igår. Hans kollektion av engångsartiklar visades för första gången upp under torsdagen. Ett event prinsen skulle deltagit i under eftermiddagen, då han istället fick fokusera på sin nyfödde son. Det är Bernadotte & Kylberg tillsammans med Duni som tagit fram en hållbar kollektion engångsartiklar, tillverkade av växtbaserat och nedbrytbart material.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Amazonica centrerar kring idén om att hylla mat och att man ska kunna kombinera kollektionen på ett sätt som man själv vill då hela kollektionen tillsammans liknar näckrosen i sin helhet. Fokus har legat på att skapa en kollektion där vi frångått tänket ’traditionellt porslin’, och istället utgått ifrån materialets egenskaper och att alltid lyfta maten”, säger Oscar Kylberg, VD för Bernadotte & Kylberg.

Annons