Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips ex-flickvän Emma Pernald byter jobb

27 apr, 2018, 09:00 
Grattis säger vi till prins Carl Philips tidigare flickvän Emma Pernald som har fått ett nytt jobb! Tidigare arbetade hon som marknadsdirektör på Polarpriset men nu kommer hon få titeln "senior communicator" på Nordea.
Annons

Det går bra för prins Carl Philips forna kärlek. Emma Pernald, 38, har fått nytt, spännande jobb senior communicator hos blivande Finlandsbanken Nordea. Bland annat tar hon hand om pressfrågor.

– Jag jobbar med extern kommunikation i Norden på grupp- och koncernnivå. All kommunikation i Norden helt enkelt, det känns spännande, berättar Emma Pernald, nytillträdd på Nordea.

När storbanken Nordea höll årsstämma i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm i mars, välkomnades journalisterna av ingen mindre än Emma Pernald. Hon höll uppsikt över det svenska journalistuppbådet, som närvarade vid stämman och efteråt stod utanför sammanträdesrummet i väntan på att få intervjua styrelseordförande Björn ”Nalle” Wahlroos och koncernchef Casper von Koskull.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vilket passande arbete för Emma, som ju van att handskas med journalister från tiden då hon var i rampljuset som prins Carl Philips flickvän.

I tio år varade Emma Pernalds förhållande med prins Carl Philip,men 2009 gick paret skilda vägar. Prinsessa blev hon inte, men lever ett trivsamt familjeliv med maken Tomas Olsson och två söner på Lidingö. Paret är goda vänner med prinsessan Madeleine och Chris O’Neill och var inbjudna på det kungliga bröllopet i slottskyrkan och till festen ute på Drottningholm. Emma Pernald fick både och, frihet och kunglig glans!

Läs mer: Bildextra! Kungen, Carl Philip och Alexander är lika som bär

Foto: IBL

 

Annons