Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips ex-krock på Polarpriset

17 jun, 2016, 15:28 
AvJohanna Lejon
Det var inte bara prins Carl Philip och hans Sofia som gick på röda mattan under Polarpriset. Prinsens ex, Emma Pernald, var också där.
Annons
SofiaCarlPhilipIBL

Under gårdagen syntes prins Carl Philip och prinsessan Sofia stråla på röda mattan under Polarpriset. Men det var inte bara prinsen och hans hustru som strålade. Emma Pernald, prinsens ex-flickvän, var också på plats, iförd en fantastiskt vacker blå klänning. Prinsen och Emma var ett par i tio år och hade hunden Gela ihop, 2009 bestämde de sig dock för att gå skilda vägar.

– Vi har valt att ta en paus. Det är ett gemensamt beslut, bekräftade Emma Pernald för Expressen då.

Emma Pernald kom, under åren tillsammans med Carl Philip, hela kungafamiljen oerhört nära. Speciellt utvecklade hon ett vänskapsband till prinsessan Madeleine. Även efter upprottet fortsatte Emma och prinsens syster att umgås flitigt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
EmmaPernaldIBL

I dag har Emma hittat kärleken på nytt, i Tomas Jonson. Paret har två barn ihop och bor på Lidingö. För ett år sedan blev dock Emma åter aktuell i medierna, efter att prins Carl Philip gjort ett uttalande i en tv-intervju som sändes innan hans och Sofias bröllop. I intervjun berättade Carl Philip att han inte känt “kärlekens magi” innan han träffade Sofia.

Annons

– Jag kanske inte riktigt har känt kärlekens magi innan jag träffade Sofia, men nu när jag har gjort det så känner jag verkligen hur härligt den kan transformera en person, sa han.

Aftonbladet ringde därefter upp Emma Pernald för att höra vad hon ahde att säga om saken. Prinsen och Emma var trots allt ett par i tio år.

– Det var märkligt att höra. Jag kände kärlek under de tio åren vi delade, sa Emma Pernald exklusivt till Aftonbladet.

Prinsens och Emmas relation tycks dock vara god och igår sågs de på Polarpriset. Emma är nämligen marknadsdirektör för “Polar”.

– Polarpriset ligger nära om hjärtat då musik är mitt största intresse! Polarpriset gör nu en stor satsning för att nå ut. Det sker ett generationsskifte och en internationalisering. Utmaningarna är kommunikationen överhuvudtaget – både i Sverige och utomlands. Vi ska hitta, skapa och nå ut till en publik. Det finns de som redan är frälsta av Polarpriset och så finns det så otroligt många fler med musikintresset, sa Emma Pernald till Resumé i höstas efter att hennes nya tjänst som marknadsdirektör blivit känd.

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Annons