Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips fina gest – mobilskalet visar speciella hyllningen

16 sep, 2019, 13:59 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Goda smaker och njutbara delikatesser stod i fokus när Årets kock skulle avgöras med Carl Philip som jurymedlem. I blickfånget fanns även prinsens härliga mobilskal – med Alexander och Gabriel.
Annons

Tänk att barnen var med prinsen till jobbet. Nu tror ni kanske att Carl Philip gömde sönerna under jurybordet? Så var knappast fallet utan han höll dem i handen! Prins Alexander och prins Gabriel var med sin pappa – på mobilskalet!

Carl Philips mobilsskal

Här kan ni se den svartvita bilden på prinssönerna. Prinsen fick ett sms av prinsessan Sofia och tog upp mobiltelefonen mitt i Årets kock-tävlingen. Vad det stod i meddelandet är ju oklart, men tydligt är ju att prins Carl Philip inte går ett steg utan sina barn!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carl Philip

Prinsen är inte ensam i kungafamiljen om att ha ett mobilskal med barnen på. Storasyster Victoria har ett med Estelle på.

Annons
Victoria

Hon har också ett skal med prins Oscar på.

Kronprinsessan Victoria

Prins Carl Philip provsmakade rätterna i finalen, som pågick under två dagar i Annexet i Stockholm. De åtta finalisterna blev fyra och i sista matkampen tävlade Martin Moses mot Ola Wallin, Alexander Sjögren och Daniel Müllern.

Carl Philip
Annons

Deltagarna lagade mat på råvaror som havskräfta och karljohanssvamp, korv och ostron. Segraren blev Martin Moses fick ta emot Gastronomiska Akademiens mejerimedalj i guld av Prins Carl Philip. Han fick också en prischeck på 250 000 kronor.– Det var jättehög nivå och alla kockar gjorde väldigt bra ifrån sig, sa prins Carl Philip efter finalen.Hör Gabriel prata om pappa Carl Philip i nya filmen!Läs mer

Årets Kock med Carl philip

Helt lätt var det ju inte att välja vem som till sist skulle vinna och bli Årets kock.

– Det är ju en bedömningssport så det är ju väldigt svårt att bedöma helt enkelt, när det är en sådan hög nivå.

Missade målsnöret

Inte så enkelt heller för prinsen att hänga medaljen kring segrarens hals. Martin Moses från SK Mat & Människor i Göteborg är en reslig man. Han var lycklig över vinsten i Årets kock 2019. Förra året missade han på målsnöret med en ynka poäng.

 

Foto TT

Annons