Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips kärleksgest till Gabriel – fångades på bild

03 okt, 2021, 16:10 
AvIndra Nordemar

Prins Carl Philip kammade hem en topplacering i Porsche Carrera Cup – men gladast blev Gabriel som kastade sig i sin pappas armar.

Annons
Sofia & Carl Philip: så kära man bara kan bli!Brand logo
Sofia & Carl Philip: så kära man bara kan bli!

När bilintresserade prins Carl Philip tävlade i Porsche Carrera Cup Scandinavia den 2 oktober följde hela familjen med för att stötta honom i finalen.

Prinsessan Sofia och sönerna Alexander, Gabriel och lille Julian åkte 22 långa mil från Stockholm till Mantorp. Även barnens moster Lina Hellqvist och hennes sambo Mattias Wikström gjorde dem sällskap.

Prins Alexander och prins Gabriels fartfyllda dag på arenan

Medan Carl Philip var i väg och förberedde sig för racet lekte småprinsarna av sig i en lekpark i närheten – förutom lille Julian förstås som låg varmt och skönt i sin vagn.

Alexander bjöd även på några härliga dansmoves medan han glatt sprang runt på arenan Mantorp park.

Carl Philips kärleksgest till Gabriel efter racet

När det var dags för Carl Philip att trampa gasen i botten tog Sofia och barnen plats på läktaren – Julian satt lugnt i Sofias famn och hejade på sin pappa! Och visst bringade familjen tur, Carl Philip blev tredje man totalt i hela mästerskapet, vilket är hans bästa placering någonsin.

Carl Philip var överlycklig efter racet, och likaså barnen! Familjen sprang ner till Carl Philip och prins Gabriel slängde sig i sin pappas armar, som omfamnade honom och gav sin son en puss!

Foto: TT

Annons