Carl Philips och Sofias kärlekssaga

Carl Philips och Sofias kärlekssaga

Carl-Philip-Sofia-Bastad
Carl-Philip-23
I sommar har det gått sex år sedan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist träffades och förälskade sig. Nu är det snart dags för bröllop.
Bastad-ibl
Sofia-45
Det börjar närma sig – så här inför bröllopet berättar vi deras romantiska kärlekssaga.
Solliden
Vårvintern 2009 hade prins Carl Philip valt att leva ensam. Han såg fram emot ett liv som singel. Men ungkarlstillvaron blev knappast långvarig.
sofia-hellqvist-ch
Siri

Bröt upp med Emma

sofia-playground
carl-philip-sofia-ste
Bara några månader efter att han och Emma Pernald brutit upp mötte han kärleken på nytt.
Sommaren 2009, i ett varmt och pulserande Båstad, träffade prins Carl Philip den några år yngre Sofia Hellqvist. Och förälskelsen slog till direkt!

Påsken 2010 firade de ihop, tillsammans hade de en romantisk långhelg, och kort därefter kunde Svensk Damtidning avslöja att Sofia Hellqvist och Carl Philip varit i Falsterbo på ytterligare en kärleksfull resa.– Där gick de hand i hand och såg väldigt gulliga ut, berättade en källa.

Sommaren 2010 kom att bli en riktig kärlekssommar för prinsen. Efter att ha träffat 25-åriga Sofia Hellqvist i ganska precis ett års tid var prinsen säker på sin sak – det var henne han ville ha. – Jag är väldigt förälskad. Det här är seriöst och allvar för mig, berättade han för sina närstående. Sommaren 2010 bjöds Sofia till Solliden, för middag med kungafamiljen.

Under 2011, 2012 och 2013 utvecklades och fördjupades kärleksrelationen. Paret flyttade ihop på Djurgården och skaffade hunden Siri tillsammans.

I juni 2014, den 27, kom då dagen många väntat på. Sofia och Carl Philip eklaterade sin förlovning, som skett tidigare samma dag.Den 13 juni i år står bröllopet, och äntligen får Sofia och Carl Philip lova varandra evig trohet.

Av Johanna Lejon

Foto:IBL, Stella Pictures