Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips och Sofias kärlekssaga

10 jun, 2015, 12:50 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Carl-Philip-Sofia-Bastad
Carl-Philip-23
Bastad-ibl

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons
Sofia-45
Solliden
sofia-hellqvist-ch
Siri
Annons

Bröt upp med Emma

sofia-playground
carl-philip-sofia-ste

Påsken 2010 firade de ihop, tillsammans hade de en romantisk långhelg, och kort därefter kunde Svensk Damtidning avslöja att Sofia Hellqvist och Carl Philip varit i Falsterbo på ytterligare en kärleksfull resa.– Där gick de hand i hand och såg väldigt gulliga ut, berättade en källa.

Annons

Sommaren 2010 kom att bli en riktig kärlekssommar för prinsen. Efter att ha träffat 25-åriga Sofia Hellqvist i ganska precis ett års tid var prinsen säker på sin sak – det var henne han ville ha. – Jag är väldigt förälskad. Det här är seriöst och allvar för mig, berättade han för sina närstående. Sommaren 2010 bjöds Sofia till Solliden, för middag med kungafamiljen.

Under 2011, 2012 och 2013 utvecklades och fördjupades kärleksrelationen. Paret flyttade ihop på Djurgården och skaffade hunden Siri tillsammans.

I juni 2014, den 27, kom då dagen många väntat på. Sofia och Carl Philip eklaterade sin förlovning, som skett tidigare samma dag.Den 13 juni i år står bröllopet, och äntligen får Sofia och Carl Philip lova varandra evig trohet.

Av Johanna Lejon

Foto:IBL, Stella Pictures

Annons