Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips och Sofias nya bild på Fars dag

11 nov, 2019, 08:31 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
prins carl philip och prinsessan sofia firade fars dag 2019
Prins Carl Philip blev förstås hyllad på Fars dag. Familjen valde att göra en utflykt till Victorias och Daniels hemmaplan.
Annons
Det här är prinsessan SofiaBrand logo
Det här är prinsessan Sofia

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I helgen hyllades landets pappor. Det var nämligen Fars dag i Sverige. Även Alexander och Gabriel hurrade för sin älskade pappa, prins Carl Philip. Dagen till ära åkte prinsfamiljen iväg på en utflykt som uppskattades av alla fyra.

Carl Philip och Sofia tog nämligen med sina söner till Fjärilshuset i Hagaparken. Ett stenkast från Victorias och Daniels hem. Och de passade säkert på att hälsa på kusinerna när de ändå var i närheten. Estelle och Oscar kan förstås Fjärilshusets sevärdheter utan och innan men lite kusinmys, på en söndag, är förstås alltid välkommet.

Alexander och Gabriel firade pappa Carl Philip

Ser ni föresten att Alexanders hår har vuxit sig ännu längre? Han är en lockig liten prins, precis som sin pappa! Och förstås – lillebror Gabriels största förebild.

Efter kungens beslut, att krympa kungafamiljen, och frånta Carl Philips och Madeleines barn sina titlar har en del varit rädda för att vi ska få se mindre av barnbarnen. Men prinsparet är otroligt måna om att svenska folket ska vi se deras söner växa upp. Den här bilden är bara ytterligare ett bevis i den riktningen.

Foto: TT, Prinsparets Instagram

Annons