Carl Philips och Sofias nya bild på Fars dag

prins carl philip och prinsessan sofia firade fars dag 2019

Prins Carl Philip blev förstås hyllad på Fars dag. Familjen valde att göra en utflykt till Victorias och Daniels hemmaplan.

I helgen hyllades landets pappor. Det var nämligen Fars dag i Sverige. Även Alexander och Gabriel hurrade för sin älskade pappa, prins Carl Philip. Dagen till ära åkte prinsfamiljen iväg på en utflykt som uppskattades av alla fyra.

Carl Philip och Sofia tog nämligen med sina söner till Fjärilshuset i Hagaparken. Ett stenkast från Victorias och Daniels hem. Och de passade säkert på att hälsa på kusinerna när de ändå var i närheten. Estelle och Oscar kan förstås Fjärilshusets sevärdheter utan och innan men lite kusinmys, på en söndag, är förstås alltid välkommet.

Alexander och Gabriel firade pappa Carl Philip

Ser ni föresten att Alexanders hår har vuxit sig ännu längre? Han är en lockig liten prins, precis som sin pappa! Och förstås – lillebror Gabriels största förebild.

Efter kungens beslut, att krympa kungafamiljen, och frånta Carl Philips och Madeleines barn sina titlar har en del varit rädda för att vi ska få se mindre av barnbarnen. Men prinsparet är otroligt måna om att svenska folket ska vi se deras söner växa upp. Den här bilden är bara ytterligare ett bevis i den riktningen.

Foto: TT, Prinsparets Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: