Carl Philips och Sofias privata bilder mitt i nödläget

prins carl philip prinsessan sofia

Sofia och Carl Philip visar nu två nya bilder från sitt privata liv, utanför det kungliga strålkastarljuset.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har inte visat sig offentligt den senaste tiden. Men de senaste dagarna har prinsparet bjudit på flera bilder inifrån Villa Solbacken, där paret nu arbetar på grund av den rådande coronakrisen.

Carl Philip och Sofia på ICA

Under torsdagsförmiddagen kom ytterligare två bilder från Carl Philip och Sofia. Publicerade på prinsparets privata Instagram-konto. Och den här gången visade de hur det kan se ut när de lämnar huset på Kungliga Djurgården och tar sig ut i samhället, för att stötta handeln.

“Imorse var vi på ICA Kvantum i Värtahamnen för att på behörigt avstånd hälsa på de äldre som har tillgång till butiken mellan kl. 07.00-08.00, innan alla andra kunder kommer dit.Vi pratade även med Mathias och Henrik som är ansvariga för denna ICA-butik om vikten att vara flexibel och hitta lösningar i en oviss tid som denna.”, skriver prinsparet under bilderna.Prinsessan Sofias nya bild på Alexander och GabrielLäs mer

Sofia

Så här kan det se ut när prinsessan Sofia arbetar hemifrån, på Villa Solbacken.

Carl Philip och Sofia uppmanade också alla att hjälpa sina anhöriga, som kanske befinner sig i en riskgrupp, genom att till exempel handla mat.

Foto: TT, Instagram