Carl Philips och Sofias utflykt med Alexander och Gabriel

carl philips och sofias utlfykt med alexander och gabriel

Carl Philip och Sofia har varit ute i vårsolen med sönerna Alexander och Gabriel. Se de nya bilderna från prinsfamiljens utflykt!

Just nu är det många som är hemma mycket med sina familjer. Coronaviruset påverkar hela samhället och då gäller det att hitta de där små ljusglimtarna i vardagen.

Carl Philip och Sofia på Hotel Diplomat

Det här gjorde Carl Philip och Sofia den 4 april när de lämnade Villa Solbacken och tog med sig Alexander och Gabriel på en utflykt. Målet för dagen var en fika på Hotel Diplomat i Stockholms innerstad. En vackert belägen restaurang på Strandvägen, vars uteservering alltid badar i sol under sommarmånaderna.

– De kommer hit ibland, berättar en av servitriserna för VG.

prins carl philip prinsessan sofia

Nya bilder på Carl Philip, Sofia, Alexander och Gabriel i vårsolen.

Bilderna på prinsfamiljen publicerades först i norska VG och de visar en avslappnad familj som njuter av en ledig dag tillsammans. Alexander och Gabriel håller snällt sina föräldrar i handen och är så söta i sina vårjackor.

Prinsessan Sofias vårkappa

prinsessan sofias kappa från house of dagmar

Prinsessan Sofias vårkappa kommer från svenska House of Dagmar.

Prinsessan Sofia visar också upp en vårchic stil. Hennes snygga kappa kommer från House of Dagmar och är just nu på rea. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Kungligheternas liv ser inte alls ut som det brukar. På grund av coronaviruset jobbar de just nu hemifrån och alla sociala sammankomster, som tidigare var inbokade i kalendern, lyser med sin frånvaro. Carl Philip och Sofia har visat upp hur en vanlig dag på kontoret Villa Solbacken kan se ut.

Sofia på Solbacken

Så här kan det se ut när prinsessan Sofia jobbar hemifrån.

Viruset sätter också stopp från resorna hem till kungaparet och mormor och morfar i Älvdalen. Men prinsparet gör det bästa av situationen och ser till att hitta på roliga utflykter, för Alexander och Gabriel, på hemmaplan istället.

Utflykt med Alexander och Gabriel

I samband med kungafamiljens videohälsning, som publicerades under påskhelgen, fick vi också se hur det kan se ut när prinsfamiljen har kontakt med sina nära och kära framför skärmen. Självklart passar det på att vara utomhus och njuta av den sköna vårsolen samtidigt.

Foto: VG/TT