Carl Philips och Sofias vän leder Musikhjälpen 2017

09 nov, 2017, 09:00 
https://image.svenskdam.se/ellen-svartvit1-200x200.jpg.jpg?imageId=5471140&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Ellen Myrgård Lindén
För två år sedan sjöng Molly Sandén vid det stora prinsbröllopet - nu kommer nästa ärofyllda uppdrag!
Annons

Popsångerskan Molly Sandén tillhör Carl Philips och Sofias innersta krets. Vid prinsbröllopet, i juni 2015, fick Molly, och pojkvännen Danny Saucedo, hedersuppdraget att uppträda under den pampiga middag i Vita havet. Ett ovanligt grepp när det kommer till kungliga bröllop men ack så uppskattat! Kärlekslåten”Från mig till dig” var Sofias överraskning till Carl Philip och prinsen blev både rörd och överraskad. Ja, faktum är att han inte kunde hålla tårarna tillbaka!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu har Molly dessutom fått ett till ärofyllt uppdrag! Tillsammans med tv-profilen Kalle Zackari Wahlström och radioprogramledaren Farah Abadi ska hon nämligen leda årets upplaga av Musikhjälpen. Syftet är att samla in pengar till välgörande ändamål och i år är temat kampen mot barnsexhandel.

Upplägget går sedan ut på att kändisarna bosätter sig i en glasbur för att sända radio och tv dygnet runt i sex dagar. Under tiden får de besök av artister och personer som engagerar sig i kampen.

Molly, Kalle och Farah sänder från Rådhustorget i Umeå med start den 11 december.

Foto: IBL

Annons