Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips otroliga pushpresent till Sofia – beviset på stora kärleken!

26 maj, 2024, 16:00 
Victoria Morand
Här ser vi Sofia bära den otroliga gåvan!
Annons
Avslöjar: Drottning Margrethe till Sverige • Sofia festar i detaljen för 100 000 kronor • Victoriakonserten tvingas flytta – 3 kungliga snackisar från vecka 21!Brand logo
Avslöjar: Drottning Margrethe till Sverige • Sofia festar i detaljen för 100 000 kronor • Victoriakonserten tvingas flytta – 3 kungliga snackisar från vecka 21!

Prins Carl Philip snålar inte när det gäller presenter till sin älskade partner – prinsessan Sofia.

Ja, den stora spektakulära ringen vi ser ibland på Sofias finger är en gåva från honom!

Ring av kärlek!

Ett riktigt statementsmycke med en grön aventurin, en blå topas och en bergkristall. Allt infattat i 18 karats guld och toppat med en liten diamant!

Annons

En mycket maffig ring som helt enkelt inte går att missa som Sofia faktiskt har på långfingret, inte helt vanligt i kungliga kretsar.

Och något ännu mer otroligt än ringen är tanken bakom.

Ja, ringen är noga utvald av prins Carl Philip då den ska representera parets tre barn, prins Julian, prins Gabriel och prins Alexander – så gulligt!

Pontus Lundahl/TT

Kanske behöver man titta noga men det stämmer – ringen i själva verket består av tre ringar som sitter intill varandra och bildar en enhet, precis som deras lilla familj!

Annons

Och färgerna – ja, de stämmer överens med färgerna på småprinsarnas månadsstenar.

Prinsessan ska tydligen vara väldigt stolt över sitt smycke säger Camilla Coene på Starstudio PR, som representerar företaget i Sverige.

Men vad är priset på den fantastiska ringen tro? Ja, prins Carl Philip snålade verkligen inte då ringen kostar hela 62 000 kronor!

Ringarna för sig.

Pushpresent!

Gåvan är en så kallas "pushpresent" och vad innebär då detta? Jo! Pushpresenten är ett amerikanskt fenomen som blivit poppis i vissa kretsar på senare år och innebär att en mamma får en sådan efter att ha "pushat" ut sitt barn.

Annons

Detta beskrivs som en tacksamhetspresent från den andra föräldern för att kunna visa sin uppskattning.

En väldigt fin och betydelsefull present!

Bild: TT

Annons