Carl Philips oväntade beslut – bilden med Sofia visar sanningen

Carl Philips oväntade beslut – bilden med Sofia visar sanningen

Den såg man inte komma!

Sofias & Carl Philips romantiska kärleksögonblick – inför alla!
0:24

Efter reklamen: Sofias & Carl Philips romantiska kärleksögonblick – inför alla!

(0:24)

Slå på ljud

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har haft en härlig sommar. De startade semestern med en "hemester". De utforskade ställen i Sverige och hade det till synes fantastiskt tillsammans med barnen Julian, Alexander och Gabriel.

De tog sedan en avstickare i början av juli och besökte St Tropez där de besökte kungaparets ”Villa Mirage” i Sainte Maxime på Franska Rivieran. Huset ligger i västra utkanten av den lilla kuststaden Sainte Maxime som är en familjevänlig och lugn badort, mycket populär bland societeten som inte är ute efter att festa natten lång.

Carl Philip och Sofia

Carl Philip och Sofia verkar ha haft en härlig sommar!

Lindblom Stefan/Stella Pictures/ABACA/Shutterstock

Sedan var det dags för Victoriaveckan och då drog de sig tillbaka till Villa Solliden och umgicks med hela familjen under det härliga sommarvädret.

Bilden som väckte uppmärksamhet

Prinsparet har där fångats på bilder från konserter som de har sett och det verkar som att de är kärare än någonsin! Men en av bilderna väcker uppmärksamhet, då den avslöjar Carl Philips oväntade beslut.

Carl Philip har vanligtvis bakåtkammat hår. Men nu överraskade han med att ha en lockig lugg fram. Och visst passar det honom bra?!